Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

S kým sa to Emma Drobná bozkáva v novom klipe?

  • Redakcia

A čo s tým má spoločné Peter Pann?

Emma Drobná len pred pár týždňami predstavila svoj nový videoklip Try a už prichádza s ďalšou novinkou. Čerstvá držiteľka hudobného ocenenia SOZA za najhranejšiu skladbu roka 2017 (singel Smile) tentokrát spojila sily s producentom Petrom Pannom. Spoločne nakrútili kontroverzný videoklip, v ktorom sa Emma Drobná bozkáva so ženou.


Future bassová novinka nesie názov Rest Of Time a vyšla na debutovom producentskom albume Petra Panna PROGRESS. „Som rád za túto spoluprácu, Emma je super človek a top speváčka a tak isto aj Miško Nemtuda s jeho A Teamom, ktorí sa nám postarali o klip. Pre mňa jedna z najobľúbenejších skladieb na albume Progress,“ hovorí na margo spolupráce Peter Pann. 



Pri tvorbe námetu na klip prišla na rad výzva, kto stvárni Emminho „partner in crime“, o ktorom sa v piesni spieva. Emma prišla s nápadom zveriť túto rolu do rúk jej kamarátky a kolegyne, speváčky Laury Wengovej. Aby do klipu vniesli ďalší zaujímavý prvok, pri nakrúcaní sa pohrali so stylingom a Lauru v klipe „premenili“, aby vyzerala ako muž. „Som veľmi rada, že Emminka zavolala mňa na spoluprácu. Celú posádku som poznala aj osobne a pracovne a vedela som, že tak ako to bude kvalitne urobené, tak som vedela, že nám bude dobre a bude to veľká zábava, čo som sa nemýlila. A Slovinsko je prenádherné,“ dodáva k nakrúcaniu Laura.
 
Odporúčame