Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

TOP 10 výhovoriek, ktoré ovládli Slovensko

  • Redakcia

A ty si akú používal?

Siedmi naši reprezentační futbalisti si po zápase s Českom vyrazili do úlic. Medzi nimi napríklad Weiss, Škriniar, Šatka či Lobotka. Keď sa ich tréner Kozák na ďalší deň pýtal, prečo to urobili, chalani našli pekné výhovorky. Vladko Weiss povedal, že nevie. Šatka odpovedal: "bol som s kamarátmi." Aj to bol dôvod, prečo Kozák na lavičke skončil. 

Práve pre to dnes Sajfa vo svojej šou hľadal spolu s vami ďalšie jedinečné výhovorky. Toto je výber:

--------------------------------------------------------------------------------------------

Filip:
Kamarát raz meškal na tréning a keď sa ho tréner pýtal, že prečo mešká, že my sme už začali, on iba s úsmevom povedal, že so mnou prichádza čas..

Peťa:
Kamaráti nemohli v septembri prísť na oslavu, lebo viazali salónky.

Simona: 
Moj syn nechodil tak 3 hodiny domov po skole (zijeme v Prahe) a na otazku kde bol: "sorry mami neslo metro, vypli elektrinu"

Linda:
Keď môj bývalý priateľ prišiel po 3 dňoch s cucflekom ,a vysvetlil že to mu urobil na ulici róm. Vraj pristúpil k nemu a dvomi prstami mu skrútil kožu na krku...hmm 

Nikol: 
Moj syn. V skole (stredna) vyrusoval. Po poslednom pokusoch vyucujucej ho umlcat, povedal: "prepacte, ja za to nemozem, to mam po mame."

Gabriel: 
Cestovali sme kazde rano busom do skoly. Ked sme neprisli do skoly na prvu hodinu. Samozrejme, ze naschval. Vyhovorka bola: "Sofer krical, ze berie iba robotnikov."

Tomáš: 
Kolega moj prisiel niekedy v lete o 4 hodiny neskor do práce (rozbitý z párty našalát) a zahlásil šéfovi s úplnou vážnosťou "sorry myslel som si, že sa v noci posúval čas"

Martin: 
Kamarát v robote keď mu chcel dať šéf fúkať a riadne podguráženému povedal, že ani Slota nefúkal tak, že ani on nebude .

Daniela: 
Pýtala som sa žiaka prečo nebol deň predtým v škole... jeho odpoveď: "mal som špinavé topánky"

Peťo:
spolužiaka sa kedysi v šiestej triede pýtala, prečo nebol tri dni v škole a on na to, že musel som orať.

BONUS:

Martin: “Za toto nech si spytuje svedomie vlada Ivety Radicovej”
Odporúčame