Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Nakupuj

  • Redakcia

Fun zľavy

Zľavy na pobyty, masáže, cvičenie, jedlo, beauty balíčky... Čekuj aktuálne zľavy na zlavy.funradio.sk.
 

  

 



Funshop

Funshop.funradio.sk je novým virtuálnym obchodným domom zameraným na bytové doplnky, nábytok, darčekové predmety, či potreby a hračky pre deti, alebo módne doplnky pre mladých.
  
Každý z produktov je plný nápadu, moderného dizajnu a funkčnosti zároveň. Z ponuky si vyberie každý. Či už potrebujete niečo do kuchyne, do detskej izby, pre študenta, či skvelý nápaditý darček na párty alebo jednoducho štýlový modny doplnok, u nás ste na správnom mieste.
 



Fun rádio škola šmyku

Dostaňte svoje auto pod kontrolu v akejkoľvek situácii. Kliknite na motorevent.funradio.sk.

Niekoľko úrovní tréningu. Na svoje si prídu čerství vodiči aj profesionáli. Tréningy sú počas celého roka a za akéhokoľvek počasia. Obsahujú teoretickú i praktickú časť, ktorú môžno absolvovať so svojim autom alebo požičaným.
Cena za kurz "škola šmyku" žačína na 79€.
 



Fun rádio poistenie

Povinné zmluvné poistenie a cestovné poistenie teraz uzatvoríš priamo na našom webe superpoistenie.funradio.sk.

Online kalkulačka povinného zmluvného poistenia ti vždy poskytne porovnanie poistenia a tie najvýhodnejšie sadzby pre tvoje auto so započítaním maximálnych možných zliav a benefitov od všetkých poisťovní.
  


Odporúčame