Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Ennio Morricone opäť prekladá koncert v Bratislave!

  • Redakcia

Všetky zakúpené vstupenky zostávajú platné na nový termín koncertu...


Maestro v Bratislave  vystúpi so symfonickým orchestrom a veľkým speváckym súborom dňa  20.  februára 2015 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Slovnaft Aréne Bratislava.


Ennio Morricone, oskarový tvorca filmovej hudby sa ospravedlňuje všetkým svojim fanúšikom, z dôvodu nečakaného predĺženia poúrazovej  rekonvalescencie bol nútený opätovne presunúť avizovaný  termín  svojho koncertu v Bratislave. Usporiadateľskej agentúre sa podarilo dohodnúť  s maestrovým manažmentom náhradný  termín a  to 20. februára  2015
   
Všetky zakúpené vstupenky zostávajú platné na tento nový termín koncertu

V prípade akýchkoľvek nejasností je možné kontaktovať usporiadateľskú agentúru JVS Group mailom: [email protected]  alebo pobočky siete Ticket Portal, či webové stránky www.ticketportal.sk.

Produkčná spoločnosť celého turné GEA (General Entertainment Associates) ako aj samotný Maestro Ennio Morricone sa ešte raz hlboko ospravedlňujú všetkým fanúšikom a ďakujú za  trpezlivosť pri čakaní na koncert.

V prípade, že fanúšikom filmovej hudby  nový termín koncertu nevyhovuje,  je možné už zakúpené vstupenky vrátiť na všetkých predajných miestach spoločnosti Ticketportal, kde boli vstupenky zakúpené, a to do 10.10.2014!

V prípade, ak si klient zakúpil vstupenku prostredníctvom internetu - CardPay/TatraPay - musí originál vstupenku vrátiť priamo na centrále Ticketportalu, Radlinského 27 v Bratislave jedným z nasledovných spôsobov:

•  osobne, aj s lístkami (alebo Hometicket vstupenkami), kde klientovi budú vrátené peniaze v hotovosti. V prípade, ak príde iná osoba ako je v registrácii, je potrebné splnomocnenie na prevzatie peňazí. Pri vstupenkách s typom vyzdvihnutia formou HomeTicket aj čestné prehlásenie, že vstupenky nefalšoval a nezneužil a vrátenie peňazí si klient bude nárokovať len raz (stačí vypísať na centrále, kde dostanete tlačivo),

•  mailom, na [email protected], spolu so žiadosťou o vrátenie peňazí, detailom transakcie a v prípade vstupeniek s typom vyzdvihnutia formou HomeTicket poslať aj lístky v prílohe (najlepšie vo formáte PDF) spolu s čestným prehlásením, že vstupenky nefalšoval a nezneužil a vrátenie peňazí si klient bude nárokovať len raz. Detail transakcie musí obsahovať dátum, sumu a príjemcu. Ak boli vytlačené originál vstupenky, tak zaslať poštou na adresu Ticketportal SK s.r.o., Radlinského 27, P.O.Box 65, 810 05 Bratislava. Platba bude prevedená v prospech účtu, z ktorého bola hradená. Ak ste platili zo zahraničného účtu a želáte si vrátiť peniaze na iný zahraničný účet, ako ten, z ktorého bola platba hradená, je potrebné priložiť údaje o danom účte (SWIFT, IBAN, názov účtu, názov a poštovú adresu banky) spolu so súhlasom, že poplatky za vrátenie peňazí na iný zahraničný účet budete znášať v plnom rozsahu,

•  poštou, zaslať vstupenky spolu so žiadosťou o vrátenie peňazí a detailom transakcie, na adresu Ticketportal SK s.r.o., Radlinského 27, P.O.Box 65, 810 05 Bratislava. Detail transakcie musí obsahovať dátum, sumu a príjemcu. V prípade vstupeniek s typom vyzdvihnutia formou HomeTicket poslať aj lístky spolu s čestným prehlásením, že vstupenky nefalšoval a nezneužil a vrátenie peňazí si klient bude nárokovať len raz. Platba bude prevedená v prospech účtu, z ktorého bola hradená. Ak ste platili zo zahraničného účtu a želáte si vrátiť peniaze na iný zahraničný účet, ako ten, z ktorého bola platba hradená, je potrebné priložiť priložiť údaje o danom účte (SWIFT, IBAN, názov účtu, názov a poštovú adresu banky) spolu so súhlasom, že poplatky za vrátenie peňazí na iný zahraničný účet budete znášať v plnom rozsahu taktiež najneskôr do 10.10.2014!
 
Odporúčame