Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

PREMIÉRA: The Paranoid má nový videoklip

  • Redakcia

POZOR: Niektoré zábery môžu pôsobiť pre slabšie žalúdky dosť drasticky...

Obrazovú podobu dostala najosobnejšia skladba speváka a textára Igora Belaja z albumu Sedem, "Môžeš ísť". O réžiu sa postaral Anakin Fox, ktorý sa kvôli klipu vybral s kamerou aj do Rakúska k veterným mlynom.  „Anakin je mladý talentovaný filmár, ktorý má veľa skvelých nápadov. Už dlhšie sme zvažovali spoluprácu s ním. Sme radi, že to konečne vyšlo. Všetko dopadlo podľa našich predstáv a to je pre nás veľmi dôležité,“ teší sa z nového videoklipu gitarista Roman Birkuš.

PREMIÉRA: The Paranoid – Môžeš ísť

Niektoré zábery klipu môžu pôsobiť pre slabšie žalúdky dosť drasticky, hlavne časť ľudskej končatiny zahrabanej v zemi alebo ihlou zašívaná rana na stehne.  „Video umelecky zachytáva príbeh stratenej lásky. Chlapec sa snaží doslova poskladať časti mŕtveho tela svojej polovičky, pričom nie je jasné ako a prečo dotyčná zomrela. Podstatné je, že ju poskladal, aby ju mal opäť celú. Či už je to jeho halucinácia alebo skutočný happy end, to necháme na úsudok divákov. Nechceli sme nič jednoduché a plytké. Anakin video poňal umelecky a núti diváka pouvažovať nad dejom,“ prezradil spevák Igor Belaj.


Skladba "Môžeš ísť" zaznie aj na blížiacom sa turné s kapelou Mandrage po Českej republike, ktoré začína už 8. októbra v Litoměřiciach.
Odporúčame