Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Hudobný objav zo Sobraniec

  • Redakcia

Duo Kinsfolk príjemne prekvapili ich debutovým singlom....

Sme radi, keď vám môžeme predstaviť novú hudobnú slovenskú krv. A k tomu všetkému ešte talentovanú. Mladé duo zo Sobraniec Kinsfolk nás zaujali ich debutovým singlom „Adelaide“ a príjemným videoklipom k nemu. „Je to pesnička o súčasnom zaľúbení sa do miesta, na ktorom sa človek nachádza a do osoby, ktorú tam stretne. Názov Adelaide to dobre vystihuje, pretože súčasne znamená mesto/miesto a je to tiež ženské meno.“

Kinsfolk - Adelaide (Official Music Video)


Slovenské duo Kinsfolk, bratranci Peter Cinkanič a Dominik Demčák, momentálne pôsobí za hranicami našej republiky, presnejšie v Dánsku. Dlho hrali obaja s inými hudobníkmi v kapele zo Sobraniec a Kinsfolk založili ako bočný projekt, keďže sa chceli venovať aj trochu inej hudbe akú dovtedy hrávali, momentálne mu však venujú celú energiu. Ako duo už odohrali niekoľko koncertov, pritom majú poctivo rozdelené nástrojové obsadenie a na pódiu sa hudobne dopĺňajú. Obaja spievajú a hrajú na gitare, Peter Cinkanič okrem toho hrá na ústnej harmonike a Dominik Demčák na bicích alebo klávesoch. Keďže obaja študujú v Dánsku, chceli by odohrať niekoľko koncertov aj tam a pri návrate domov sa chystajú opäť do štúdia, aby vyprodukovali čerstvý materiál. Kinsfolk môžete zatiaľ priebežne sledovať na ich profile facebook.com/kinsfolkmusic.


Odporúčame