Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Svetový úspech slovenského hudobníka

  • Redakcia

Jozef Bubnár alias B-Joey sa zaradil medzi veľké mená...

Učiteľ angličtiny vo Vranove nad Topľou Jozef Bubnár alias B-Joey zaznamenal obrovský svetový úspech. Spevák, o ktorom na Slovensku počul zatiaľ iba málokto, tvorí hudbu a texty po nociach, no zdá, vyplatilo sa.

V súťaži Song of the Year sa jeho singel „Humanity“ dostal do 5 najlepších prihlásených pop skladieb sveta! Tie vyberali okrem ľudí z EMI, Sony, Universal, či Warner Music aj ľudia ako Steven Tyler, Alicia Keys, Gwen Stefani či Lenny Kravitz. „Rovnakú kategóriu vyhrala pred rokom Meghan Trainor. Video k jej skladbe All About the Bass (poznáte aj z Fun rádia) má viac ako 144 miliónov zhliadnutí a po celom svete patrí v rebríčkoch hitparád medzi najväčšie hity,“ povedal B-Joey. PS: táto skladba sa dokonca dostala až do Bieleho domu!

B-Joey (Joey Bubnar) - Humanity


Úspech zaznamenal aj so skladbou „Broadcast“. Ocitol sa s ňou v spoločnosti veľkým mien, keďže v konkurencii viac ako 10 000 prihlášok nominovala odborná porota práve jeho do semifinále súťaže UK Songwriting Contest a to hneď v dvoch kategóriách – pop, aj klip.

B-Joey (Joey Bubnar) feat. Tomi Sucik - Broadcast


A aby toho nebolo málo. So singlom „Not Afraid“ získal na festivale Carpathia v Rzeszowe špeciálnu cenu pre skladbu s najlepšou kompozíciou.

B-Joey (Joey Bubnar) - Not Afraid
(Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.)
Odporúčame