Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Exkluzívne: Premiéra klipu Roberta Buriana

  • Redakcia

Najúspešnejší slovenský DJ a hviezda maďarského X-faktoru Nikolas Takács...


 
Najúspešnejší slovenský DJ a producent Robert Burian, vydal svoj druhý radový album. Spieva na ňom Dara Rolins, Mária Čírová i hviezda maďarského X-faktoru, Nikolas Takács, ktorého výrazný zamatový hlas dominuje v aktuálnom singli "Higher Ground". Ten ste ako prvý počuli z éteru Fun rádia. Teraz vám v exkluzívnej premiére predstavujeme aj úplne nový klip k nemu:
 
Robert Burian - Higher Ground ft. Nikolas Takacs


"Nikolas je spevák, ktorý sa rýchlo adaptuje do akéhokoľvek hudobného štýlu a vie vycítiť dušu skladby. Je to príjemný človek so silnou pracovnou morálkou a odhodlaním," pochválil Nikolasa Robert. Súčasťou konceptu albumu 2014 je aj koncept videoklipov. Klipy budú žánrovo veľmi odlišné, rovnako ako celý album. Od úplne uletených efektových klipov, až po veľké výpravy za hranice. Momentálne sú vonku videá k skladbám Veľký plán, I'm Coming, Get Up, Sunshine a photoslide video k piesni Tvoj hlas.
 


"Autorom klipu Higher Ground je Anakin Fox, ktorý odviedol vynikajúcu prácu. Tento klip je naozaj jedinečný, už len preto, že je plný nových fotografických a efektových vychytávok, z ktorých sa niektorým bude možno točiť aj hlava," prezradil s úsmevom manager Roberta Buriana, Igor Suja. Celú videotvorbu má pod palcom team StarDuck, ktorý svorne tvrdí: "Síce je to v prvom rade o veľkom množstve práce, ale zároveň pri nej zažívame aj veľa srandy, po ktorej sa dostaví dobrý pocit. Veríme, že rovnakú radosť budeme prinášať aj fanúšikom."
Odporúčame