Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Zaspomínajte si s Hexom

  • Redakcia

Skupina v novom klipe „Tak sa mi zdá“ tiež spomína...


 
Skupina HEX má nový klip k skladbe „Tak sa mi zdá“, ktorý je nostalgickou spomienkou na mladosť. Filmové dielko má na svedomí bubeník Tibor „Tybyke“ Szabados. „Vytvoriť nostalgický klip napadlo Ďuďovi po vydaní výberovky „Všetko najlepšie 2013-1992“. Keďže je to taký spomienkový album, rozhodli sme sa, že si zaspomíname aj obrazom. Keďže som archivárom skupiny, podujal som sa na túto prácu ja. Začal som s tým ešte na jar a strihal som to so slzami v očiach. Sú tam zábery od roku 1991 až po rok 2014.“ Smeje sa bubeník Hexu Tybyke.
 
HEX - Tak sa mi zdá


„Klip je v štýle „tak išiel čas so skupinou Hex“. Fanúšikovia v ňom uvidia bývalých členov - Petra Slameňa, Jožka Juríčku a Martina Čoreja. Ale aj hostí či technikov, ktorí s nami za tie roky spolupracovali. Napríklad Juraj Kukura hrá na bicie v klipe k piesni Michaela. Objaví sa tam aj Zdeněk Suchý, Martin Sarvaš, Laco Lučenič, Zuzana Šulajová, Richard Šimurka, kapely Le Payaco, Para a ďalší.“ Rekapituluje spevák HEXu Peter „Ďuďo“ Dudák.
Odporúčame