Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Horoskopy: 14. - 20. október

  • Redakcia

Valika opäť čítala z hviezd, aby vám povedala, ako sa vám bude dariť...


Naša dvorná astrologička Valika opäť čítala z nebeských hviezd, aby vám prezradila, ako sa vám bude dariť počas tohto týždňa. Prečítajte si...
 

Baran

V podstate sa vám v zamestnaní bude počas tohto týždňa dariť všetko tak, ako ste si to predsavzali. Medziľudské vzťahy na pracovisku budú bez väčších problémov. Napriek tomu sa môžete cítiť vnútorne nespokojní. Nerobte si z toho ťažkú hlavu, jednoducho ste bez nálady. Vyhnite sa však riešeniu dôležitých záležitostí v práci aj v rodine alebo s partnerom. Nie ste totiž schopní vynaložiť dostatočnú energiu na niečo, čo by bolo potrebné zmeniť. Počas víkendu relaxujte.
 

Býk

Mali by ste byť pripravení na to, že v pracovnej oblasti dostanete novú príležitosť. Budete oslovení niekým, kto vám ponúkne nové možnosti vášho profesionálneho rozvoja. Minimálne by ste si to mohli premyslieť a nie takúto možnosť hneď zavrhnúť. Dariť sa vám bude aj v súkromí. Budete zábavní a dokonca vás čaká flirtovanie. Môžete si to užívať, pokiaľ dokážete rozlíšiť hranice, aby ste si zbytočne nevyrobili problémy.
 

Blíženci

Už počas minulého týždňa ste to mali pracovne naozaj dobré a tento týždeň sa to bude ešte stupňovať. Máte šancu si finančne výrazne prilepšiť a profesionálne sa posunúť smerom hore. Je veľmi pravdepodobné, že dostanete aj nové pracovné ponuky. Zadaní sa môžu tešiť na novú iskru do vzťahu, nezadaní majú šancu spoznať novú a trvalú partnerku, alebo partnera.
 

Rak

Pracovne máte pred sebou naozaj úspešný a super týždeň okrem jedného dňa. Tým je štvrtok. Počas neho sa snažte nepodpisovať a ani nedohadovať nič dôležité. Naopak, v osobnom živote a najmä v oblasti citov a lásky bude pre vás priaznivý práve štvrtok, ale aj piatok.
 

Lev

Tento pracovný týždeň vás zastihne naozaj v plnom nasadení. Budete zavalení prácou až nad hlavu, čo vám v podstate vyhovuje. Finančná odmena za vaše výkony však nebude okamžitá. Bude k vám prichádzať postupne. Na dobrej nálade vám to ale vôbec neuberie. V súkromnej oblasti ani v rodinnom, či partnerskom spolužití počas týchto dní nebudete musieť riešiť nič mimoriadne. Zostane vám dokonca čas na koníčky.
 

Panna

Aj tento týždeň sa budete v zamestnaní cítiť takmer ako "Alenka v ríši zázrakov", pretože sa vám bude dariť všetko, na čo len siahnete. Za to vám prichádza aj dobré finančné ohodnotenie a ako bonus nová pracovná ponuka s lepšími platovými podmienkami. V súkromnej oblasti budú zadaní prežívať doslova znovuzrodenie vzťahu a nezadaní majú šancu nadviazať vážny vzťah.
 

Váhy

Ak v doterajšom zamestnaní cítite nespokojnosť, alebo vám neumožňuje naplno rozvíjať váš potenciál, budete mať tento týždeň príležitosť na zmenu. Je veľmi pravdepodobné, že si váš talent niekto všimne a vytvorí vám podmienky na sebarealizáciu. To vám určite zlepší náladu a prenesiete to aj do súkromného života.
 

Škorpión

Tento týždeň to bude u vás v práci raz hore, raz dolu. Úspech sa bude striedať so stresom, ale celkovo to budete vnímať ako veľké zlepšenie oproti predchádzajúcemu náročnému obdobiu. Rodinné a partnerské spolužitie nebude rušené ničím nepríjemným, takže sa budete môcť venovať aj sami sebe. Budete mať čas na regeneráciu, ktorú veľmi potrebujete.
 

Strelec

Máte veľa nových plánov a projektov, ktoré by ste radi uviedli do praxe. Vaši nadriadení im však neprejavia dôveru. Berte to ako prvý pokus. V osobnom, partnerskom a aj rodinnom spolužití sa nebudú diať žiadne zmeny, ktoré by si od vás vyžadovali osobnú angažovanosť. Choďte sa počas víkendu niekam zabaviť.
 

Kozorožec

Už dlhodobo ste na vrchole vlny úspechu, či už ide o pracovné záležitosti, alebo osobný život. Tento stav bude pokračovať aj tento týždeň. V zamestnaní ste bezkonkurenční a zbierate jeden úspech za druhým. Odzrkadľuje sa to aj na vašich financiách. V citovej oblasti a láske znovu prežívate krásne chvíle zamilovanosti. Víkend budete mať pokojný.
 

Vodnár

Vášmu znameniu už naozaj dlhý čas hviezdy neprajú. Žiaľ, bude to pretrvávať aj tento týždeň. Nezostáva vám nič iné ako nepodliehať stresu a nervozite a tento čas jednoducho prečkať. Naopak, v oblasti vzťahov to je veľmi priaznivé.
 

Ryby

Pracovne sa tento týždeň "nepretrhnete" ale budete spokojní aj vy, aj vaši nadriadení. O to viac energie vám zostane na osobné a rodinné záležitosti. Budete ju potrebovať najmä v pondelok a v utorok. Hrozia vám nedorozumenia. Zvyšok týždňa by už mal byť harmonický.
Odporúčame