Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Horoskopy: 14. - 20. apríl

  • Redakcia

Vkročte do tohto týždňa tou správnou nohou! A s horoskopmi od Valiky...


Vkročte do tohto týždňa tou správnou nohou! A s horoskopmi od Valiky...

Najbližší spln Luny bude v utorok 15.4.2014 o 8.45 hod. v znamení Váh. Tomuto znameniu zodpovedá 7. dom, vypovedajúci o veciach manželstva, partnerstva, vzťahov i spoločníkoch v podnikaní. Komu sa v niektorej z týchto oblastí nedarí, mal by si v čase splnu alebo čím bližšie k nemu priať, aby sa to vylepšilo.


BARAN

V profesijnej oblasti si nevydýchnete ani teraz. I keď ste konali akokoľvek rozvážne, nadchádzajúce dni nebudú o nič ľahšie, ako uplynulé. Ba dá sa povedať, že tento týždeň bude veľmi ťažký. Práce nad hlavu, ale v kariére vám to nepomôže, veľmi vám budú chýbať peniaze. Hoci premýšľate, ako z toho všetkého von, do ničoho nového sa nepúšťajte. Neprinieslo by vám to očakávané zlepšenie, naopak situáciu by ste si ešte viac skomplikovali. Len rodinné zázemie vás bude chrániť pred pesimistickými myšlienkami. V láske i medzi svojimi blízkymi budete spokojní a iba to môže zmierniť vaše preťaženie v práci.
 

BÝK

Vašu spokojnosť v profesijnej sfére nič nenaruší ani v najbližšom období. Aj náročné pracovné úlohy zvládnete hravo a rýchlo, po kariérnom rebríčku sa bez problémov vyšplháte ešte vyššie a nespútanú radosť budete mať aj zo štedrého prílevu financií. Naozaj vám všetko pôjde ľahučko ako po masle, bez akéhokoľvek preháňania – skoro samo. Podobná pohoda a spokojnosť zavládne aj vo vašom súkromí. Ak ste to minulý piatok zvládli a nepohádali sa so svojou láskou, teraz môžete byť bez obáv. Veľa radosti a pozitívnej energie načerpáte aj v citovej oblasti. Budete šťastní a spokojní, milovaní a milujúci.
 

BLÍŽENCI

Neľakajte sa výstrahy, ale tento týždeň sa obrňte pevnými nervami. Budete ich potrebovať. Kolegovia vám budú vytrvalo hádzať polená pod nohy, a to dokonca aj tí, od ktorých by ste to vôbec nikdy nečakali. Toto nepríjemné zistenie ešte znásobí skutočnosť, že hlboko budete mať aj do vrecka. Kde nič – tu nič, hoci by ste tak veľmi potrebovali peniaze! Neostáva vám však iné, len aby ste trpezlivo prekľučkovali súčasnými problémami a dúfali, že bude lepšie. Našťastie sa v ťažkých chvíľach budete mať o koho oprieť, lebo váš partner či partnerka túžia byť a budú vašou morálnou oporou. Ak ste to nedávno neprepískli, overíte si, že s vernou opätovanou láskou je svet hneď krajší.
 

RAK

Opäť sa vám pracovný týždeň začne akosi rozpačito. Z prebytku práce vzniknú stresy a nevyriešené úlohy sa budú v pondelok a utorok iba kopiť. Nazúfajte si, nič netrvá večne. Všetko to, čo v prvých dvoch dňoch nestihnete, dobehnete od stredy do piatku. Preto sa upokojte a snažte sa svoju počiatočnú nervozitu z práce hneď od pondelka neprenášať domov. Pravdepodobne to nedokážete a vaša nepohoda sa prejaví aj v súkromí. Je nerozumné trápiť dôsledkami stresov na pracovisku partnera či partnerku. Oni za to naozaj nemôžu. Len si tým naložíte na svoj unavený chrbát ďalší balvan trápenia. A tak radšej premýšľajte a správajte sa uvážlivo.
 

LEV

Pred vami je akýsi čudný týždeň. V profesijnej oblasti budete nezvládnuteľne lietať z extrému do extrému – raz budete hore, raz dole. Raz vám pôjde práca od ruky a budete sa z nej tešiť, inokedy sa vám úlohy budú zdať nad vaše sily a nebudete si vedieť s nimi poradiť. Z toho dôvodu sa vaša nervozita a napätie, s ktorými sa trápite už tretí týždeň, ešte viac vystupňujú, až takmer nadmieru. Opäť vaším tromfom môže byť milujúci partner, či partnerka. Dokáže vás pochopiť a podporiť tak ako v minulom období. Je overené, že ťažkosti, s ktorými sa máme komu zdôveriť, sa o polovicu zmiernia. Spoľahnite sa, vaša láska je na to vhodný prostriedok, podeľte sa.
 

PANNA

Predchádzajúci hektický týždeň ste pri troche snahy zvládli a mali ste dokonca pocit, že úspešne. Teraz sa však obrňte pevnými nervami. Možno to vyprovokovala hlúpa závisť, možno niečo iné, ale vaši spolupracovníci vám neprajú a budú robiť čokoľvek, aby vám znemožnili úspech a zabrzdili váš profesijný postup. Nemilo vás prekvapia aj tí, o ktorých by ste si to naozaj vôbec nemysleli. Ešte viac vás potrápia chýbajúce financie. Pri hodnotení situácie skúste dýchať zhlboka, nič iné vám nepomôže. Vlastne áno. Oprieť sa môžete o svojho partnera, s ktorým sa ľúbite, je ochotný vás vypočuť i povzbudiť vás v ťažkých chvíľach.
 

VÁHY

Dobrá atmosféra na pracovisku z predchádzajúceho týždňa sa nevytratí. Naopak, naďalej sa vám bude profesijne dariť, úlohy budete zvládať „ľavou zadnou“. To bude pozitívne vplývať na vás postup v kariére, s čím súvisí aj potešiteľný prílev peňazí. Tieto fakty budú o to príjemnejšie, že na ne miniete len minimum svojej energie, lebo všetko pôjde ako po masle, skoro samé od seba. Hrozba minulotýždňových partnerských hádok je už zažehnaná, teraz sa aj vaše súkromie bude vyvíjať v súlade s pracovnými úspechmi. Ani nebudete musieť vysloviť svoje želania, vaša láska vám ich v predstihu splní. Skrátka – úplná pohoda. Budete šťastní!
 

ŠKORPIÓN

Hviezdy vám pripravujú ďalší náročný týždeň. Už toho v profesijnej oblasti máte asi dosť, počítajte však s tým, že sa vám ani teraz vôbec nebude dariť. Nedá sa vám uprieť, že sa snažíte. Nápady máte dobré, ale nedokážete ich žiaduco a vhodne predostrieť či už nadriadeným, alebo spolupracovníkom. Pravdepodobne to bude tým, že veľmi podliehate nervozite. Skúste sa upokojiť, popremýšľať a hľadať schodné cesty v komunikácii. Kiež by sa vám tam darilo tak ako v oblasti lásky! Tu problémov niet. Naopak, máte šance trvalé partnerstvá si ešte viac upevniť. A nezadaným pribúda nádej, že konečne si nájdu vytúženého partnera.
 

STRELEC

Hoci na pracovisku pociťujete vzájomnú súdržnosť a s kolegami vás spájajú spoločné úlohy i obavy z neistej budúcnosti, veľmi výrazne vám to pri zvládaní ťažkého, náročného týždňa plného stresu nepomôže. Strelec je znamením, ktoré zvyčajne dobre znáša takúto záťaž, ale, priznajte si to, aj vám už začínajú dochádzať sily. Momentálne prognózy nie sú pozitívne, preto vám neostáva iné, iba zaťať zuby a skúsiť vydržať, kým príde obrat. V láske však stoja hviezdy pevne pri vás. Momentálne prajú najmä novým zoznámeniam, ktoré povedú k trvalým vzťahom. Ale pomáhajú aj utužovať staré lásky a stále partnerstvá. Buďte radi, že aspoň v tejto oblasti máte nebo bez mráčikov.


KOZOROŽEC

Opäť máte pred sebou veľmi pohodový týždeň. V prvom rade sa to prejaví v profesijnej oblasti. Práce budete mať menej, preto sa jej budete môcť venovať s pokojom a rozvahou. Žiadne stresy a kritické situácie nehrozia. Konečne si budete môcť trochu oddýchnuť a načerpať nové sily, premyslieť si, čo všetko by sa dalo pre dosiahnutie ešte lepších výsledkov urobiť a vytvoriť si aj dlhodobý časový harmonogram. Podobne vo vašom súkromí nebude teraz nič, čo by vám mohlo narušiť dobrú náladu. V láske i v rodinnom živote budete veľmi spokojní. Aj tí Kozorožci, čo momentálne svoju druhú polovičku nemajú, budú vyrovnaní a bude im fajn.
 

VODNÁR

Žiaľ, ani tento týždeň nemôžete očakávať zvrat k lepšiemu. Naopak, pred vami je ďalšie veľmi náročné obdobie. Citeľne vám budú chýbať financie, ale pamätajte si, že nie je vhodný čas na pôžičky a úvery. Ešte vydržte. Nepodpisujte ani žiadne vážne a dôležité dokumenty, dohody, záväzky. Ak sa tomu nebudete môcť vyhnúť, dbajte, aby každá listina bola právne náležite ošetrená. Inak by ste mohli v budúcnosti na jej obsah doplatiť. V oblasti súkromia a citov ste, našťastie, na opačnom póle. V rodine a partnerstve nájdete aj teraz pevné zázemie a ochotu zdieľať s vami vaše strasti, ale aj pripraviť vám radosti, vďaka ktorým si uvedomíte, že ste vlastne v pohode.


RYBY

Uznajte, že tento rok sa vám profesijne naozaj darí. Nemusíte riešiť žiadne zásadné otázky, postupujete v zabehaných koľajach a pred vami je ďalší pokojný pracovný týždeň. Bude to zrejme tým, že vo väčšine svoju prácu perfektne ovládate, všetko máte pod kontrolou, a preto sú dobré výsledky a finančné ocenenie dôsledkom týchto okolností. Darí sa vám stále veľmi dobre. Iné to nie je ani v citovej oblasti. V súkromnom živote vám nič nechýba, aby ste mohli byť šťastní a spokojní. Všetko ide podľa vašich túžob a predstáv. Ak predsa len nejaký problém nastane, s pokojom a rozvahou ho vyriešite.
Odporúčame