Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Horoskopy: 21. - 27. apríl

  • Redakcia

Aj na tento týždeň pripravila naša Valika horoskopy! Čítajte...

 

Aj na tento týždeň pripravila naša Valika horoskopy! Prečítajte si, či to bude pozitívne alebo negatívne...

BARAN

Pred vami je ďalší obzvlášť náročný pracovný týždeň. Budete mať pocit, že robíte, robíte, robíte..., ale výsledky sa nedostavujú. Popri množstve práci si všímajte aj to, čo sa deje okolo vás, lebo vám hrozia podrazy od kolegov. Ak budete na to pripravení, môžete zmierniť prípadné dôsledky. Lepšie to nebudete mať ani vo finančnej otázke. Aj tento týždeň vás potrápi nedostatok peňazí. Všetku pracovnú neistotu vyvažuje vaše súkromie. V citovej oblasti máte veci ujasnené, viete, čo chcete. Jediné, čo potrebujete, je čas na doriešenie situácie podľa vašich predstáv. Nepôjde o nič dramatické, lebo vo vzťahoch a rodinnom živote zavládne spokojnosť.

BÝK

Po šibačke prídete zvesela do práce, kde sa nemusíte obávať žiadnych nemilých prekvapení. Studená sprcha nehrozí! Hviezdy aj tento týždeň budú nad vami držať ochrannú ruku. Prejaví sa to v celej profesijnej oblasti – dariť sa vám bude v práci, postúpite v kariére, ba i vaše financie budú priam úžasné. Dokonca vám bude priať i Šťastena. Nebojte sa rozumne zariskovať, budete mať šťastie na výhry. A hoci sa vraví, že šťastie v hre odháňa šťastie v láske, práve vy budete tento týždeň tou výnimkou, ktorá potvrdí pravidlo. Aj v citovej oblasti dosiahnete všetko, chcete. Možno toho bude o čosi menej, ako v práci, ale dosť k vašej spokojnosti.

BLÍŽENCI

A už je to tu! Konštelácia planét vám sprostredkuje toľko pozitívneho, že sa môžete konečne tešiť na fajn pohodový týždeň, po akom ste už dávno túžili. Práce budete mať práve toľko, aby ste ju s prehľadom a bez stresov stihli urobiť. Je pravdou, že ste výkonné znamenie a v profesijnej sfére by ste iste prijali viacej rozruchu. Ale na druhej strane – prečo si aspoň pomyseľne nepredĺžiť veľkonočné sviatky a nevytvoriť si aj na pracovisku ešte na chvíľu pokoj a pohodu? Nevyčerpáte sa a aspoň si dokážete po práci vo chvíľach voľna vychutnať aj svoje harmonické súkromie. V láske a vo vzťahoch sa neobjaví ani mráčik na oblohe.

RAK

Zdá sa, že v pondelok pôjdete nielen s korbáčom za babami, ale doma sa pustíte aj do nejakých nevyhnutných pracovných aktivít. Svoje nasadenie prenesiete v utorok na pracovisko a ledva budete stíhať úlohy, ktoré sa nakopia. Skúste ovládnuť nervozitu, lebo sa môže stať, že niečo neurobíte tak, ako treba, prípadne niečo celkom pokazíte. V stredu príde obrat, profesijne bude OK. Štvrtok a piatok sa ukazujú ako úžasné pracovné dni. Ak budete mať zo začiatku týždňa nejaké resty, na konci ich iste dobehnete. Príjemné obdobie sa rysuje aj vo vašom súkromí. Pondelok, piatok a sobota budú peknými dňami na lásku. Nepremeškajte ich.

LEV

Po sviatkoch prídete na svoje pracovisko úplne oddýchnutí od udalostí predchádzajúceho hektického týždňa, v dobrej nálade a usmiati. Utorok a streda dopoludnia budú z profesijného hľadiska pokojné. Od stredy popoludnia sa vám práca začne super rozbiehať, čo sa odrazí aj na výsledkoch. Nepochybne to bude aj vďaka tomu, že ste cez predĺžený víkend zrelaxovali a načerpali dostatok síl a chuti na zvládanie povinností. Aj vo vašom súkromí bude ešte vládnuť príjemná posviatočná atmosféra prehriata láskou, pohodou a porozumením. V rodinnom živote bude všetko v poriadku, čo je iste dôvod, aby ste boli šťastní a spokojní.

PANNA

Sviatočný kolotoč sa dotočil a od utorka sa začne opäť ten pracovný. Nový, skrátený týždeň bude z profesijného pohľadu pohodový. Roboty budete mať len toľko, že si s ňou hravo poradíte, všetko stihnete. Asi by vám neprekážalo, keby ste mali viacej práce, lebo ľudia narodení v znamení Panny sú pracovití a výkonní. Ale zrejme si uvedomíte, že netreba hneď minúť všetky sily a s aktuálnou situáciou budete spokojní. Konečne nastal čas, keď svoj relatívny pokoj môžete využiť aj v súkromí. Vašu lásku iste poteší, že konečne nemáte starosťami zamračené čelo, a preto možno povedať, že tiež vo vzťahoch vám bude svietiť príjemné jarné slniečko.

VÁHY

Pozitívne obdobie v profesijnej oblasti bude pokračovať aj po sviatkoch. Hviezdy vám naďalej prajú, preto hravo a efektívne zvládnete všetky pracovné úlohy. Bude sa vám dariť aj pri vytváraní a upevňovaní svojho kariérneho rastu. To všetko sa, pochopiteľne, premietne aj vo vašom finančnom ocenení či zisku. Navyše si môžete prilepšiť aj kúpou žrebu alebo podaním tiketu – teda skúste využiť prísľub šťastia v hre. Pohodu v súkromí si vychutnáte aj tento týždeň. Akoby šla ruka v ruke s vašimi výsledkami v práci, ktoré celkom iste majú na nej svoj podiel. Preto budete v citovej oblasti spokojní a užijete si s partnerom veľa krásnych chvíľ.
 

ŠKORPIÓN

V profesijnej oblasti vám veru niet čo závidieť! Opäť máte pred sebou ťažký týždeň a bude o to horší, že človeku sa po Veľkej noci akosi moc do roboty nechce. Z kopy úloh vám, obrazne povedané, sotva bude trčať nos, alebo ich budete mať nad hlavu. Vyberte si! Ešte šťastie, že váš nadriadený vás nebude povýšenecky naháňať, ale bude stáť pri vás a pomáhať vám, ako len bude vedieť. Hlavne koncom týždňa to bude evidentné a vám sa konečne začne dariť. Je výborné, že v súkromnom živote máte maximálnu oporu vo svojom partnerovi či partnerke, ktorí stoja pri vás. Vaša vzájomná láska vám pomáha v náročných životných chvíľach a presvetľuje obdobie pohody a pokoja.

STRELEC

Obrat k lepšiemu, veru, v profesijnej sfére ešte nie je vo výhľade! Juj, všetko, čo sa môže pokaziť, sa teraz určite pokazí. Môžete robiť, čo len chcete, k želanému výsledku sa neprepracujete. Strelec je ohnivé a aktívne znamenie, preto sa s týmto faktom budete veľmi neúspešne vyrovnávať. V márnych snahách stratíte už aj posledný zvyšok síl. Tento pracovný týždeň budete preto zvládať veľmi ťažko. O stoosemdesiat stupňov opačne to bude v oblasti lásky. Napriek vašej únave a viditeľnom zničení z práce, vyžarovanie vašej obrovskej charizmy bude nemožné si nevšimnúť. Zadaní si preto upevnia partnerské vzťahy. Nezadaní, ktorí po láske túžia, majú šancu ju nájsť.

KOZOROŽEC

Pracovne sa vám bude dariť aj tento týždeň. Po dlhšej pracovnej pauze budete pokračovať v minulo-týždennom zabehnutom tempe, plniť pracovný harmonogram, aj najnáročnejšie úlohy zvládnete. Bude vás to síce stáť dosť energie a snahy, ale so svojím výkonom a so sebou budete napokon spokojní, čo sa vám tak často nestáva. Možno vaša spokojnosť pramení aj zo skutočnosti, že vedľa seba máte milujúceho partnera. Dobrá správa je i pre nezadaných: v týchto dňoch môžu stretnúť človeka, s ktorým si navzájom padnú do oka a ktorý ich bude milovať po zvyšok života. Samozrejme, aj oni jeho.

VODNÁR

Aj vy patríte k tým znameniam, s ktorými sa hviezdy ešte tento týždeň maznať nebudú! Platí to predovšetkým v profesijnej oblasti. Predpokladajte ďalší rad náročných dní. Ale nevzdávajte to! Rozumné však bude momentálne nemyslieť na zmenu práce, ani na to, že by ste mali začať podnikať. Nepodpisujte žiadne dôležité listiny, najmä nie týkajúce sa financií. Teda neberte si úvery ani „výhodné“ pôžičky, žiadne záväzky, ktoré by vám skomplikovali budúcnosť. Vašu pracovnú nestabilitu vyrovná súkromný život, v ktorom sa ukazuje, že bude všetko fajn. Len majte stále na pamäti, aby ste nervozitu z problémov v práci neprenášali na partnera či rodinku.

RYBY

V týždni po sviatkoch na vás znovu čaká veľmi veľa práce, ale zvládnete ju bez problémov, super! Je to najmä preto, že svoju prácu robíte radi, plus k tomu vás ovládne úžasná nálada. Môžete byť na seba právom hrdí. Ak pracujete v podriadenom postavení, nadriadený vás celkom určite pochváli. Momentálne sa darí v aktivitách aj Rybám – podnikateľom. Maximálne spokojní budete stále aj v súkromnom živote. A nie je rozhodujúce, či máte, alebo nemáte partnera. Rodina vám vytvára dostatočné zázemie, aby ste sa mohli tešiť so všedných i sviatočných dní a vychutnávať si všetko, čo vám život ponúka, alebo o čo sa sami svojou akcieschopnosťou pričiníte.
Odporúčame