Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Horoskopy: 21. - 27. júl

  • Redakcia

Aj tento týždeň sa môžete vďaka Valike pripraviť na všetko, čo vás čaká...

V nedeľu 27.7. o 00.44 hod bude nov Luny v znamení Leva. Tomuto znameniu je priradený 5. astrologický dom. Hovorí o deťoch, hrách, výhrach, milencoch a milenkách. Ak máte v niektorej z týchto oblastí problém, je nádej, že svojím prianím v čase čo najbližšom k novu zmeníte realitu k lepšiemu. Neprespite si šancu poprosiť Lunu a vesmír, aby sa vaše túžby vyplnili.
 

BARAN

Ak to nejde, tak to nejde! Z času na čas sa stáva, že konštelácia hviezd neprináša človeku, na ktorého vplýva, nič dobré. Žiaľ, práve preto sa v profesijnej oblasti nevyhnete ďalšiemu náročnému týždňu. Úlohy sa vám budú stále komplikovať, ba k lepšiemu sa nezmení ani situácia vo vašom prázdnom vrecku. Peňazí nepribudne. Navyše vás môže potrápiť aj nepochopenie zo strany nadriadených, alebo nezhoda a rozpory s vaším spolupodnikateľom, ak pracujete samostatne. Jedinú vzpruhu vám poskytne súkromie. Vo vzťahoch a rodinke by malo byť všetko v poriadku. Streda sa ukazuje dňom mimoriadne prajným na lásku a partnerstvo. Vzniknutú pohodu si v sobotu nepokazte zbytočnými nemiestnymi rečami.


BÝK

Tešte sa na všeobecne priaznivý vplyv planét tento týždeň. V profesijnej sfére bude zrejme pokračovať vaše úspešné ťaženie, aj keď sa budete o to musieť nakoniec pričiniť aj sami. Pondelok a utorok majú byť pracovne vynikajúce. Kto to myslí vážne, môže sa dopracovať k vzostupu v kariére, alebo k výrazným úspechom v podnikaní. Avšak od stredy vás môžu predsa len prekvapiť nečakané pracovné prekážky. Vy ste však natoľko húževnatí, že každú komplikovanú situáciu zvládnete. Možno to bude aj dôsledkom reality, že v láske a rodinke sa vám teraz mimoriadne darí. Môžete sa dočkať pozitívneho posunu vo vzťahoch, zúčastniť sa na príjemnej rodinnej oslave, alebo dúfať v nové zoznámenie. Skrátka – budete šťastní!
 

BLÍŽENCI

Minulý týždeň ste si to profesijne užívali, preto v porovnaní s tým sa vám nadchádzajúci pondelok bude zdať akýsi nijaký, mdlý. Vždy však lepší ako dni od utorka do konca týždňa, lebo tie vám prinesú najmä problémy, veľa stresov, nepríjemné pracovné prostredie a negatívne pocity z toho. Napriek všetkému nepriaznivému sa vám však až neuveriteľne podarí popracovať na svojej kariére, v tomto smere budete naozaj úspešní. V súkromí budete s najväčšou pravdepodobnosťou teraz absolútne spokojní. Je pravda, že vo vzťahoch a rodinke sa budete pohybovať akoby rutinne, zo zotrvačnosti – ale podstatné je, že v súkromí vládne pokoj a pohoda, a to vám momentálne maximálne vyhovuje.


RAK

Ak nepatríte k šťastlivcom, ktorí sa chystajú dovolenkovať, v profesijnej oblasti sa budete po celý týždeň môcť úspešne realizovať. Pokiaľ ste piatok prežili bez ujmy, môžete sa naplno rozbehnúť v rozvíjaní svojej kariéry alebo v podnikateľských aktivitách. Hviezdy vám v tomto smere budú priať. Sľubujú pracovný rast, čo sa samozrejme týka aj spomínanej kariéry, no a výbornú situáciu v príleve financií, čo by mali pocítiť najmä podnikatelia. Harmóniu a pohodu v súkromí si vychutnáte aj v nadchádzajúcom týždni. Mimoriadne krásne dni na lásku budú štvrtok a piatok. Stále vzťahy oživí nová iskra. Nezadaní by mali vyliezť zo samoty, vybrať sa medzi ľudí, možno niekoho zaujímavého stretnú...
 

LEV

Ani tento týždeň vám neprinesie radosť a spokojnosť v profesijných záležitostiach. Dá sa povedať, že pôjde o pracovne veľmi náročné obdobie. Roboty budete mať neúrekom a navyše sa budete cítiť finančne nedocenení. Viete o sebe, že ste dominantné a ohnivé znamenie, to vysvetľuje, prečo budete aktuálnu situáciu ťažko znášať. Skúste to poňať tak, aj keď tešiť sa zo svojich povahových vlastností bude v tejto situácii slabá útecha. Zmierte sa s tým, že každý deň slnko nesvieti. Aspoň že v láske sa vám stále blýska na dobré časy. Pondelok sľubuje veľa lásky a vášne, ale aj zvyšok týždňa bude v súkromnej oblasti fajn. Pokojný a pohodový.
 

PANNA

Minulý týždeň ste si užívali v profesijnej i súkromnej oblasti. V porovnaní s tým sa vám pondelok bude javiť v pracovnej oblasti „bez vône a chuti“, rozpačitý, nezaujímavý. V utorok však veci naberú spád, a čo horšie, nie v pozitívnom zmysle. Kopa práce, nezmyselné úlohy, z toho plynúce stresy, nepríjemné situácie na pracovisku – pred tým všetkým hviezdy vystríhajú. No napriek otrasným podmienkam zaznamenáte, že na vašu kariéru nemajú negatívny dopad. Skôr úplne naopak. V súkromí budete teraz absolútne spokojní. Možno v rodinnom aj citovom živote prevládne trocha stereotyp, ale pokojné a pohodové prostredie vám teraz bude stopercentne vyhovovať.
 

VÁHY

Nadviažete na profesijnú pohodu z predchádzajúcich dní, preto pondelok a utorok budú tiež vynikajúce, či už pôjde o váš kariérny rast, alebo o rozvoj a úspechy v podnikaní. Skrátka – bude sa vám dariť. Od stredy sa vám však začnú stavať do cesty prekážky, komplikácie, nepredvídateľné situácie, ktorým by ste sa určite radšej vyhli. Nikdy nikto o Váhach nepočul, že by sa v pracovnej oblasti vzdávali a nemali dosť síl na zvládanie akýchkoľvek povinností. Tak bude aj teraz – zvládnete to. Tento týždeň vám hviezdy doprajú lásky plným priehrštím. Super! Pozitívne sa posuniete v partnerskom vzťahu, možno sa príjemne pobavíte na rodinnej oslave. Ak vám ku šťastiu chýba len nová láska, verte v príležitosť na zoznámenie.
 

ŠKORPIÓN

Žiadna dobrá správa sa nečrtá. V profesijnej oblasti je pred vami ďalší veľmi náročný pracovný týždeň. Akokoľvek sa budete snažiť, keď urobíte krok dopredu, vráti vás to dva kroky dozadu. Nádej na aké – také zlepšenie má iba ten Škorpión, ktorého ascendent je priaznivo orientovaný. Upozorňovali sme už minule, že práve bod, z ktorého horoskop vychádza, môže zmierniť, ale i zhoršiť silu aspektov planét. Čo je ešte horšie, ani v láske to teraz nebudete mať ružové. Partnerskú a domácu pohodu môžete narušiť nervozitou a podráždenosťou, ktorú si zavlečiete domov z práce ako dôsledok tamojšej situácie. Uvedomte si to a ovládnite sa, váš milujúci partner za pomery vo vašej práci naozaj nemôže...


STRELEC

Podľa postavenie hviezd, celý pracovný týždeň budete preťažení a preto podráždení, a to napriek tomu, že na pracovisku požívate dôveru a máte oporu v nadriadených. Podnikatelia sa môžu dostať do sporov a nedorozumení s partnermi v podnikaní. Nápady máte dobré, žiaľ teraz vám hviezdy neprajú a nepomáhajú pri ich zverejňovaní a presadzovaní. Nič nerobte nasilu, nechoďte hlavou proti múru, bolo by to len a len na vašu škodu a bolo by to ešte horšie. Zato v súkromí sa nemáte na čo sťažovať. Partnersky i rodinne vám to klape, až na malé turbulencie, ktorým sa dá len ťažko vyhnúť. O to viac sa s partnerom ľúbite – veď láska nehnevaná, nie je milovaná...
 

KOZOROŽEC

Napriek tomu, že takmer všade je teraz takzvaná uhorková sezóna, vy sa na nedostatok práce sťažovať nebudete môcť. Iba ak na to, že neviete, kam skočiť skôr. Nemôžete sa rozdvojiť, nezabúdajte na to! V každom prípade sa vám v profesijnej oblasti bude dariť, čo sa priaznivo odrazí aj na vašom kariérnom vzostupe. Urobíte kusisko roboty, postíhate aj nemožné a keď v závere týždňa budete hodnotiť svoje výsledky, budete nadmieru spokojní. Ešte stále však bude platiť, že sa viac venujete práci ako partnerovi. Po pondelňajších dozvukoch hádok v súkromí prídu preto aj ďalšie partnerské nepríjemnosti. Až v piatok svitne deň, ktorý bude vhodný na príjemný rozhovor a urovnanie existujúcich sporov s partnerom.
 

VODNÁR

Tak čo, podarilo sa vám udržať nervy na uzde? Ak áno, fajn, ale teraz máte pred sebou druhé kolo „nervových“ tréningov a záťaží. Zdá sa, akoby všetka vaša snaha v profesijnej oblasti tento týždeň vychádzala nazmar. Nedarí sa vám a ani nevyzerá, že by sa to chcelo obrátiť, či rapídne zlepšiť. Najviac vás irituje nedostatok financií. Pochopiteľne, keď vám nesiaha už ani na nevyhnutné výdavky! Aj u vás je momentálne dôležité vaše „druhé znamenie“, teda to, v ktorom sa nachádza prvý bod vášho 360-stupňového zverokruhu. Buď vás podrží, alebo vám situáciu ešte pohorší. Šťastie, že sa môžete odreagovať v pokojnom a pohodovom partnerskom živote. Tento týždeň však na vás číha veľa lákadiel – i erotické dobrodružstvá. Zvážte sami, či vám to stojí za to.
 

RYBY

Mnohí si teraz plnia dovolenkové sny a túžby. Ak nepatríte k nim, alebo ste dokonca na dovolenke už zrelaxovali, máte jedinečnú šancu hneď v pondelok a utorok si splniť aj vaše pracovné sny. Hviezdy pri vás stoja ako hádam ešte nikdy. Chyťte príležitosť za pačesy a využite oba dni naplno! Škoda by bolo zaváhať a niečo prehliadnuť či premeškať. Aj zvyšok týždňa bude z profesijného hľadiska pre vás priaznivý. Ani v láske a súkromí nebudú problémy, aj tu vám hviezdy prajú. V dlhodobých partnerstvách precítite naplno silu šťastia. A vy, ktorí ste momentálne nezadaní a po láske túžiaci, máte ju mať! Verte, že vašej samote už zvoní umieračik... Len sa nezavierajte doma
Odporúčame