Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Šokujúci test s mikrovlnkou!

  • Redakcia

Prečítajte si to dôkladne, možno sa niečo vo vás zmení...

Šokujúci test s mikrovlnkou!

Málokedy píšeme o takýchto veciach, či je niečo zdravé či nezdravé, veď je každého vec, čo má v kuchyni a v čom si zohrieva jedlo, no tento test je veľmi zaujímavý a možno dokáže otvoriť oči. Ide v ňom o porovnanie kvality medzi ohrievaním v mikrovlnke a ohrievaním na plynovom variči. Myšlienka znela takto: Zmení sa štruktúra či energia vody tým, že sa ohreje v mikrovlnke?  Výsledok je doslova šokujúci. A to sa tento experiment niekoľkokrát zopakoval a vždy to dopadlo rovnako.

EXPERIMENT:
Jedna nádoba vody bola uvedená do varu v mikrovlnnej rúre, druhá na normálnom variči. Keď sa voda ochladila, bola použitá na zalievanie dvoch identických rastlín. Na obrázkoch nižšie môžete sledovať priebeh 9-dňového priebehu testu.
 
1. DEŇ


3. DEŇ


5. DEŇ


7. DEŇ


9. DEŇ

 
PREČO SA TO STALO?
Ohrievanie v mikrovlnke spôsobuje poškodenie štruktúry (napríklad DNA) v jedle, čo spôsobuje, že ho naše telo nedokáže rozpoznať. Jedlo, ktoré sa do mikrovlnky vloží, prejde stále rovnakým deštruktívnym procesom. Naruší sa štruktúra. Výsledkom je strata vitamínov, minerálov, proteínov a vznikajú tak zmesi, ktoré sa v prírode jednoducho nevyskytujú.


ČO UROBÍ NAŠE TELO S TAKÝMTO JEDLOM?

Telo takúto potravinu buď uschová v tukových bunkách, aby sa ochránilo pred týmto tzv. „mŕtvym jedlom“, alebo ju čo najrýchlejšie eliminuje a vylúči. Známy je prípad, keď zdravotná sestra z Kanady ohriala krv v nejakom špeciálnom prístroji a pacient zomrel hneď po tom, čo dostal krv. Vraj náhodou, pretože výrobcovia tvrdia, že je to bezpečné! No pozrime sa ešte raz na tie rastliny.

(Zdroj: FORENSIC RESEARCH DOCUMENT, Prepared By: William P. Kopp, A. R. E. C. Research, Operations)
Odporúčame