Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Horoskopy: 1. - 7. september

  • Redakcia

September 2014 je tu! A s ním aj pravidelné horoskopy od našej Valiky...



September 2014 je tu! A s ním aj pravidelné horoskopy od našej Valiky. Prečítajte si, čo vás čaká tento skrátený pracovný týždeň...

BARAN
V profesijnej oblasti ste sa v ostatných dňoch konečne rozbehli. Našli ste pochopenie u nadriadených a ochotu spolupracovať na úlohách u kolegov. Ak podnikáte, ste celkom určite na spoločnej vlne so svojimi spoločníkmi. Tento týždeň budete pokračovať v začatom, nič mimoriadne sa však diať nebude. Napokon to aj trochu uvítate, pretože budete mať čo riešiť v súkromí. Najmä na začiatku týždňa sa v partnerskom živote vynoria veľké problémy. Pristupujte ku všetkému s chladnou hlavou, buďte naozaj opatrní pri výbere slov, inak vám hrozí, že vaše partnerské vzťahy sa hlboko narušia a citové zázemie stratíte.

BÝK
Začiatok nasledujúceho pracovného týždňa budete mať veľmi náročný. Na pracovisku zavládne zhon, stres a chaos. Nepriateľstvo a neprajnosť kolegov budete ešte stále pociťovať v plnej sile. Po nedeli vám nedajú pokoj. S pribúdajúcimi dňami však budú ich podrazy slabnúť a zvyšok týždňa prežijete celkom znesiteľne. Aj v súkromí a najmä v láske sa v prvej polovičke týždňa tiež potrápite. Ak ste aj nedávnym erotickým pokušeniam odolali, situácia vôbec nebude jednoduchá. Poriadne zosmutniete, keď si uvedomíte, že neviete, či máte svojmu partnerovi veriť, alebo nie. Že by sa vám chcel „odvďačiť“ za vaše minulotýždňové vyvádzanie?

BLÍŽENCI
V vzostupnom trende, ktorý ste nastúpili v profesijnej oblasti pred týždňom, budete pokračovať aj teraz. V práci sa vám bude stále dariť, nebude nič, na čo by ste sa mohli z akéhokoľvek dôvodu sťažovať. Všetko pôjde hladko a prirodzene, ako po masle, nič si nevyžiada vašu mimoriadnu angažovanosť a námahu. Nezaznamenáte ani žiadne nepríjemné výkyvy, dni budú vyrovnané, jeden ako druhý. Aj v súkromnom živote zavládne spokojnosť. V láske prežijete relatívnu pohodu, až na menší stereotyp. Nuž, je to teraz na vás, chopte sa iniciatívy a vymyslite niečo, čím by ste oživili váš vzťah.

RAK
Zdá sa, že v profesijnej oblasti plynule nadviažete na predchádzajúci týždeň, v ktorom ste zúročovali svoju maximálnu snahu. Nebude to však také jednoduché, ako by sa v pokojný pondelok zdalo na prvý pohľad. Už utorok vám prinesie prílišné napätie v práci a s tým súvisiaci obrovský stres. Streda bude ale pokojná, no štvrtok zasa napätím nezaostane na utorkom. Bude nepríjemný a stresový. V piatok opäť zavládne na pracovisku pohoda. Nepríjemné to budete mať v súkromí. Pohodový víkend sa zvrhne do pondelkovej ostrej hádky s partnerom. Ukazuje sa však, že po zvyšok týždňa máte šancu spolu to napraviť, lebo v podstate pôjde len o nedorozumenie.

LEV
Pravdepodobne Neptún minulý týždeň vašu psychiku nezlomil, lebo v profesijnej oblasti sa práve pred vami otvára ďalší úžasný pracovný týždeň! Prospeje nielen skvelým výkonom a výsledkom v práci, ale premietne sa aj vo vzostupe vo vašej kariére. Možno dostanete ponuku na pozitívnu zmenu práce, ktorá vám prinesie lepšie perspektívy a viac peňazí. Na podnikateľov zasa čakajú nové príležitosti na výnosný biznis. Tento týždeň vám hviezdy budú priať aj v súkromí. Naozaj sa nevyskytne nič, na čo by ste sa mohli sťažovať. Partner vás veľmi ľúbi. Porozmýšľajte, či aj vy jemu venujete dostatok pozornosti...

PANNA
Ani v tomto týždni v profesijnej oblasti nenájdete dôvod k nespokojnosti. Bude sa vám stále neobyčajne dariť v práci. Na čo siahnete, všetko vám pôjde jedna radosť! Nemusíte sa obávať žiadnych nepríjemných výkyvov a udalostí, ktoré by narušili pracovnú pohodu a obmedzili vaše výborné výkony. Skrátka – nemôžete sa na nič sťažovať. Aj v súkromnom živote a v láske vám teraz hviezdy pripravili obdobie pohody a spokojnosti. Aby ste sa vyhli dôsledkom možného stereotypu, skúste niečím nezvyčajným oživiť váš vzťah. Leto sa pomaly končí, stihli ste už absolvovať dovolenku?

VÁHY
Stres, chaos a nával povinností budú charakteristické pre začiatok nadchádzajúceho týždňa. V profesijnej sfére bude naozaj veľmi náročný. Navyše sa ešte prejaví nepriateľstvo kolegov a podrazy, ktorými vás častovali v aj v minulých dňoch. Tieto negatívne vplyvy však budú postupne slabnúť a čím ďalej, tým budú dni v práci pre vás prijateľnejšie, príjemnejšie a aj úspešnejšie. V súkromnom živote a v láske vaše trápenie potrvá v prvej polovici týždňa. Budete smutní z premýšľania, či partnerovi veriť, a či neveriť... Možno ste nedávno nezvládli milostné pokušenia a sami ste mu tak dali dôvod, aby pomýšľal na neveru.

ŠKORPIÓN
Mars bude nad vami v profesijnej oblasti naďalej držať svoju prajnú ochrannú ruku. Preto sa nečudujte, že vám konečne dobre pôjde pracovná karta. Už predsa viete, že nadriadení sa na vás spoliehajú, veria vo vaše schopnosti a vaše vzťahy s nimi sú nadštandardné. Využite to a svojimi výkonmi im dokážte, že si ich dôveru právom zaslúžite. Podnikateľom hviezdy sľubujú expanziu v odbore, ktorému sa venujú. V súkromí a citovom živote môžete byť v tomto období šťastní. Naozaj ste? Porozmýšľajte, či si vážite, čo všetko pre vás váš partner robí. Ak zistíte, že máte rezervy, buďte aj vy snaživejší.

STRELEC
Prichádza týždeň, v ktorom budete mať neskutočne veľa pracovnej energie a náležite ju aj využijete. Nezaujímavé a mdlé predchádzajúce dni ostanú iba nenávratnou spomienkou, konečne sa budete cítiť vo svojej koži. Okolo seba akčne vytvoríte plno vzruchu a príležitostí ukázať, čo je vo vás. Určite nezaváhate. Nezabúdajte však na možnosť, že tí, ktorí nestihnú s vami držať krok, nebudú z vášho snaženia a úspechov nadšení. V súkromí máte vedľa seba osôbku, s ktorou sa navzájom úprimne milujete. Chráňte si toto šťastie. Neberte váš vzťah ako samozrejmosť a nedávajte prednosť priateľom...

KOZOROŽEC
V profesijnej oblasti sa zvyčajne pohybujete ako ryba vo vode. Platiť to bude aj pre tento týždeň, keď nezaostanete sa svojou povesťou pracanta a budete sa aj psychicky cítiť úžasne. Povinností a úloh budete mať tak akurát, snáď pre vás a vašu nevyčerpateľnú energiu teraz aj trocha málo. Ale nebudete sa preto trápiť, ale užijete si postupne jeden pracovný deň za druhým... Aj v súkromí a v láske sa vaša energia a vás sexepíl odrazí. Neobsedíte doma ani chvíľočku. V súčasnom partnerstve ste spokojní. Ale ak patríte k tým, ktorí momentálne milostný vzťah nemajú, tento týždeň vám hviezdy vytvoria predpoklad, aby ste ho už v budúcnosti aj vy mali.

VODNÁR
Nič nenarobíte, v profesijnej oblasti to budete mať aj naďalej neveselé. Keď sa nedarí – tak sa nedarí! Opäť vás budú v práci prenasledovať prekážky, problémy a ťažkosti a nezvládnete ich, ani keby ste sa roztrhali. Ale pozor, predsa sa rysuje jedna zmena – a to vo financiách! Chýbajú vám? Skúste si kúpiť žreb alebo zatipovať. Naozaj máte teraz reálnu šancu na možnosť získať peniaze bez práce – výhrou.
V súkromnom živote budete tento týždeň absolútne spokojní. Či už máte po boku milujúceho partnera, alebo ste momentálne bez vzťahu, napriek ťažkým chvíľam v práci sa budete cítiť vyrovnaní a v absolútnej psychickej pohode.

RYBY
Čo sa týka vašej profesie, tento týždeň to pracovne nebudete mať zlé, ale ani najlepšie. Nie že by sa vám doslova nedarilo, ale pre isté veci sa budete musieť popasovať s nadriadenými. Potrebu a túžbu dokázať im svoju pravdu teraz ovládnite a odložte na neskôr. Momentálne by ste sa stretli iba s odmietnutím, nepochopením a boli by ste zbytočne sklamaní. V súkromnom živote, doma i v láske sa budete cítiť v podstate dobre. Vaša polovička možno už pre vás prestáva byť taká atraktívna a príťažlivá ako spočiatku, ale viete, že vás ľúbi. Hoci prejavov lásky a vyznaní by ste, pravdepodobne, radi prijali viac.
Odporúčame