Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Horoskopy: 15. - 21. september

  • Redakcia

Prečítajte si, čo vám prinesie tento skrátený pracovný týždeň...


Dobré správy pre kozorožcov, býkov, levov, váhy a škorpiónov, horšie, najmä tie pracovné pre ryby, strelcov, panny, blížencov a baranov. Prečítajte si, čo vám prinesie tento skrátený pracovný týždeň...

BARAN
Veľmi ste si spokojnosti v profesijnej oblasti neužili a teraz máte pred sebou znovu pracovne veľmi náročný týždeň. Zaťaží vás predovšetkým psychicky, pretože sa sklamete z nedocenenia vašej snahy byť úspešní a prospešní. Veľmi zosmutniete. Toto sklamanie vás nielen nahnevá, ale aj demotivuje. Stratíte chuť do práce, čo sa negatívne premietne na vašich výkonoch. Ešte šťastie, že pohodu v súkromí, ktorú ste si len nedávno upevnili, nič nečakané nenaruší. V láske prežijete pekné chvíle a v tejto oblasti budete naozaj spokojní. Partner urobí všetko, čo vám na očiach uvidí. Vážite si to?

BÝK
Správne oddýchnutí po voľnom pondelku nastúpite do pracovného procesu plní odhodlania účinne popracovať na svojej kariére. Čo chcete, máte mať! Hviezdy vám v profesijnej oblasti budú priať. Ak teda túžite niečo dokázať, môžete to zrealizovať práve tento týždeň. Vytýčte si konkrétny cieľ, načrtnite presný plán, a potom ho krok za krokom napĺňajte. Od utorka do piatku to stihnete. Vaše dobré pocity z pracovných výsledkov znásobí aj spokojnosť v súkromí a citovom živote. Ak sa okolo seba poriadne poobzeráte, zistíte, že sa niekomu páčite, že môže na vás oči nechať. Kto by z toho nemal radosť?

BLÍŽENCI
Ani nadchádzajúci týždeň vám vo vašej profesii nepôjde všetko tak, ako ste si naplánovali. Pracovná pohoda sa kamsi vytratila a nepodarí sa vám ju tak ľahko opäť nadobudnúť. Ale neodradí vás to, nebude vám to prekážať. Ste znamenie, ktoré má rado výzvy, preto aktuálnu situáciu prijmete práve v tom zmysle. Vynasnažíte sa všetky zložité situácie a úlohy zvládnuť a prípadné ťažkosti prekonať. Lepšie sa budete cítiť v súkromí. Ak si ho nenarušíte dozvukmi náročných chvíľ na pracovisku, v oblasti lásky budete spokojní. Ukazujú sa možné sexuálne dobrodružstvá. Je len na vás, ako sa k týmto pokušeniam postavíte.

RAK
Možno pondelkový sviatok nevyužijete podľa svojich predstáv, možno ho niečo skomplikuje, navyše nový pracovný týždeň vás trocha potrápi. Nepríjemné budú najmä stresy na jeho začiatku. Akoby vás znepokojovalo, že pracovných úloh bude na štyri dni priveľa. V piatok, ktorý bude super deň, však zistíte, že ste sa obávali zbytočne, lebo všetko je urobené na sto percent. Takže tretí septembrový týždeň zakončíte v práci spokojne. Doma voľný pondelok nenaplní vaše očakávania. Asi sa s partnerom nezhodnete na spoločnom programe, lebo v tento deň vám hrozia hádky. Nezúfajte, v priebehu týždňa sa všetky nedorozumenia vyjasnia.

LEV
Plodné obdobie v profesijnej oblasti si môžete užiť aj tento, skrátený pracovný týždeň. Ak budete mať stále dosť sily a chuti, v robote sa vám bude dobre dariť a zvládnete všetko bezo zvyšku. Ak nebudete mať dosť motivácie a poddáte sa depresii a čudnej nálade, tiež sa vám bude dariť, i keď o čosi menej. Poznáte prísľub hviezd, preto sa naň pripravte a nájdite si stimuly, ktoré vás dovedú k úspešnému výsledku. Tešiť sa môžete aj v súkromí. V láske vám hviezdy doprajú zoznámenia a nové vzťahy, ktoré povedú k perspektívnym trvalým partnerstvám. A tí, ktorým súčasné vzťahy fungujú, majú šancu si ich ešte viac upevniť.

PANNA
Nemáte radi stresy, preto vám bude hodne prekážať, že v profesijnej oblasti všetko naplánované nepôjde tak, ako ste si naplánovali. Zmierte sa s tým, že aj takéto obdobia musí človek zvládať. Možno budete mať priveľa úloh a povinností, vzhľadom na to, že pracovný týždeň bude teraz o pondelok kratší. Skúste sa viac zamerať na súkromie, lásku a rodinku. V tomto smere by ste mali byť spokojní. Hviezdy pre vás pripravujú aj sexuálne dobrodružstvá. Vy sa musíte rozhodnúť, či o ne stojíte. Ak ste v partnerstve šťastní, mali by ste dobre uvážiť, či sa oplatí s takýmito hodnotami hazardovať.

VÁHY
Minulý týždeň ste stihli využiť všetky príležitosti, ktoré vám v profesijnej oblasti život ponúkol. Dostali ste chuť pracovať a teraz to nebude iné. Pravdepodobne začnete vážne pomýšľať aj na kariérny postup. Je to v poriadku, hviezdy a ich konštelácie vám ho žičia. Po tieto štyri dni môžete dokázať a dosiahnuť všetko, po čom túžite. Tak čo, ako ste vyriešili problémy v súkromí? Pomohol úprimný rozhovor? Ak áno, môžete si svoje vzťahy upevniť. Ak nie, zrejme túžite po zmene. Možno ste si už všimli, že sa niekomu vo svojom okolí páčite. Keď sa okolo seba poriadne poobzeráte, určite ho objavíte.

ŠKORPIÓN
V profesijnej oblasti budete úspešní aj naďalej. Svedomitá práca vám opäť prinesie veľmi pozitívne výsledky a vy sa tomu budete z celej duše tešiť. A to aj napriek ťažkostiam a problémom, ktoré budete musieť pri zvládaní pracovných povinností prekonávať. Spokojnosť a dobrý pocit vám vynahradí všetko, čo budete musieť pri plnení úloh obetovať. Čas vás trocha potlačí, ale nebudete toho ľutovať. Hviezdičky vám nesmierne prajú aj v láske. Túžite po niekom? Môžete ho získať. Alebo túžite po bábätku? Počnete ho... Romantické obdobie, do ktorého ste nedávno vkročili, sa ešte nekončí.

STRELEC
Hviezdy odporúčajú, aby ste napriek tomu, že iní budú sviatkovať, v pondelok v profesijnej oblasti zabrali, ako sa len bude dať. Nadbehnite si robotu, urobte čo možno najviac! Od utorka vám totiž v práci hrozia problémy a ťažkosti. Sami ste sa už viackrát presvedčili, že ste silné ohnivé znamenie, nuž buďte si istí, že aj teraz všetky povinnosti a úlohy zvládnete, i keď nie k úplnej svojej spokojnosti. V súkromnom živote budete naďalej spokojní. Dôležité je, že spokojní budú aj vaši partneri. Vychutnáte si vzájomnú lásku, porozumenie a prežijete mnoho príjemných chvíľ v rodinnom zázemí.

KOZOROŽEC
Bolo by asi dosť nezvyčajné, keby sa vám profesijne nedarilo. Máte talent na všetko, čo súvisí s dobrými pracovnými výsledkami, nevyhýbate sa ani zdravému riskovaniu. Pozor však, od utorka neinvestujte, nič drahšie nekupujte, jednoducho – pozor si dajte na financie! Na istý čas sa vyhnite akýmkoľvek finančným transakciám, aby ste neutrpeli vážnu škodu. V súkromí vám hviezdy tiež prajú. Naznačujú utuženie už existujúcich vzťahov, prípadné udobrenie, ak ste prežívali problémy či nedorozumenie. Nové lásky ale aj dobrodružstvá čakajú skôr na nezadaných. Môžete sa tešiť!

VODNÁR
Ukazuje sa, že finančne sa vám bude dariť aj tento týždeň. Nemať hlboko do vrecka je výhoda a oplatí sa pre ňu v profesijnej oblasti zabojovať. Vaša práca je po každej stránke náročná, ale bez reptania budete podávať potrebné vysoké výkony, aby ste dosiahli zabezpečenie, aké si predstavujete. So svojou situáciou na pracovisku budete spokojní. V súkromí sa momentálne nič nezmení. Vo vzťahoch bude stále všetko na poriadku. Možno sa medzi vami a partnerom vytvorí nejaký mráčik, ale v konečnom dôsledku niet dôvodu na obavy, lebo všetko dobre dopadne. A to je hlavné. Či nie?

RYBY
Zrejme ste to nedávno v profesijnej oblasti predsa len trocha prehnali. Radosť z práce je jedna vec a neúnosné preťaženie druhá. Mali by ste si to uvedomiť a svoje závratné tempo prehodnotiť. Ukazuje sa, že od utorka budete veľmi vyčerpaní, snáď až chorí. Avšak napriek tomu, že sa budete naozaj cítiť akísi nijakí, pracovať budete naďalej na sto percent. Nemáte čas, alebo naozaj nechcete myslieť na lásku? Či už ste si s partnerom problémy vysvetlili, alebo nie, teraz nebudete v oblasti vzťahov riešiť nič. Buď ste spokojní, alebo jednoducho vyrovnaní s tým, ako to teraz vo vašom súkromí je.
Odporúčame