Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Sajfa sa stal otcom, má malú Molly!

  • Redakcia

„Do Molly sme sa s Veronikou zaľúbili na prvý pohľad!“

Sajfa sa stal otcom, má malú Molly! Samozrejme tým nemyslíme otcom dieťaťa, ale otcom psíka. Sajfa si totižto adoptoval krásnu sučku anglického buldoga. Tu je jej príbeh, písaný rukami Sajfu:

„Molly sa narodila sučke, ktorá ako jedna z tisícov slúžila len na rodenie šteniatok u množiteľa na východe Slovenska. Nemala to šťastie, že sa jej "pán" postaral o to, aby šteniatka putovali do rodín, ktoré by sa vedela postarať o dosť náročné plemeno anglického buldoga. Putovala za peniaze človeku, ktorému sa páčilo šteniatko, tak si ho kúpil.

Sotva polročná Molly pri zlej starostlivosti a poznačená zlým chovom plemena, začala mať zdravotné problémy, s čím jej majiteľ vôbec nerátal a nechcel platiť za veterinára. Molly sa vzdal!

Preto Molly putovala do koterca domáceho azylu, ktorý sa venuje opusteným psíkom. Azyl, ako všetky ostatné útulky a dočasné opatery na Slovensku praskajú vo švíkoch, inak ako do koterca sa ju preto nepodarilo "ubytovať". Molly trpela zdravotne a psychicky ešte viac. Vtedy sa jej (ako 9 mesačnej) ujalo OZ Psia duša. Previezli ju do Pezinku, ku ich veterinárnej lekárke a do opatery dočasnej paničky do Bratislavy (Sonička, ďakujeme).

Do Molly sme sa s Veronikou zaľúbili na prvý pohľad! Asi aj preto, že je o niečo krajšia ako ja.“

Takto vyzerali prvé spoločné chvíle novej rodinky. Na návšteve v reštaurácii:

 

Tu je ešte zopár prvých spoločných fotografií:





FOTO - 16.9:
"Je európsky týždeň mobility! Skúšame trolejbusové spojenie do práce."

Odporúčame