Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

4 raperi, ktorých chcete na oslavu

  • Redakcia

Každý má vlastný štýl: Roko, Luko, Laco a Metrix....


Hovorí sa, že raperom môže byť každý. Pravdepodobne je to pravda. Tu máme 4 dôkazy. Doslova YouTube hviezdy! Traja z nich pochádzajú zo Slovenska, jeden z Česka. Jeden sa snaží zamerať na rap v angličtine, ostatní sú verní svojmu rodnému jazyku. Každý z nich má vlastný štýl, no v srdci majú jedno. Hudbu? To asi nie.


V prvom rade by sme vám chceli predstaviť Luka. Pochádza z Brezna. Je to rodený šoumen a toto je rap z Brezna. Luko - Hľadám nádej:


Roko je legenda. Preslávil sa najmä vďaka Superstar. Pravdepodobne tam vyhral Hviezdnu rotu. Začínal textami v slovenčine, nevyšlo. Teraz skúša angličtinu. Vyjde? ROKO - Du ju PLIS:


Metrix. Celým menom Metrix Steel. Začínajúci raper z Česka. Už teraz je tam legendou. „Metrixov nový videoklip kladie otázku, prečo má byť Metrix jeden z vás. Tak prečo more?Metrix - Hejtrs v rohu:


Laco – Majster slova. Začínal ešte v roku 2009. Dlho nebolo o ňom počuť. Stále nie je o ňom počuť. No jeho tvorba zostane večná. Laco majster slova - V šenku:
Odporúčame