Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Horoskopy: 29. september – 5. október

  • Redakcia

Pokojný alebo náročný týždeň to bude? Prečítajte si...



Pokojný alebo náročný bude tento týždeň? Čo vám prinesie? Prečítajte si...

 
BARAN
Vyzerá to tak, že v profesijnej oblasti máte pred sebou vynikajúci pracovný týždeň plný priaznivých zmien. Bez rizika môžete urobiť kroky týkajúce sa výmeny práce za úplne inú, ale i postúpiť v doterajšej. Záleží len od vás, akou cestou sa vyberiete. Nadmieru spokojní budete momentálne aj s finančným ohodnotením. Pokúsiť sa môžete i o šťastie v hrách či lotérii, hviezdy vám budú mimoriadne priať. Zrejme ste hádku z minulého týždňa už zažehnali a problém si s partnerom patrične vysvetlili. Teraz bude vo vašom súkromnom živote i v láske pohoda a všetko presne tak, ako má byť.

BÝK
Aj tento týždeň možno z profesijného hľadiska označiť ako pohodový, navyše pokojný, bez akýchkoľvek nepriaznivých zmien. V práci sa vám bude dariť, žiadne problémy a ťažkosti na obzore nie sú. Dokonca atmosféra na pracovisku bude takmer závideniahodná. Spokojní budete nielen so svojimi výkonmi, ale aj s porozumením a súčinnosťou so svojimi spolupracovníkmi. Podobne naklonené vám budú hviezdy aj v súkromí. Môžete zažiť veľa pekných chvíľ v láske, a to najmä v posledný pracovný deň – piatok. Začnite víkend zvesela, vyberte sa niekam von zabaviť sa s priateľmi.

BLÍŽENCI
Niet nič lepšie, ako keď má človek dobrú, pozitívnu náladu. Teraz sa to prejaví najmä vo vašej profesijnej sfére. Hoci sami nebudete mať tento týždeň veľa práce, využijete svoju energiu a ochotne pomôžete s úlohami svojim kolegom. Nuž, budete mať chuť do roboty, tak prečo ju naplno nezúročiť? V láske a rodinke bude v podstate tiež všetko v poriadku. Ostražitejší buďte iba v piatok, keď môže prísť doma či v partnerstve k ostrejšej výmene názorov. Našťastie budete mať celý víkend na to, aby ste veci rozobrali, vysvetlili si a dali všetko do poriadku. Verte, že všetko napokon dobre dopadne.

RAK
Nadchádzajúci týždeň nebude v profesijnej oblasti o nič ľahší od predchádzajúceho. Opäť vás čakajú náročné pracovné dni. Mimoriadne ťažké budú najmä streda a štvrtok. Vyskytnúť sa môžu aj nedorozumenia s nadriadenými i kariérne problémy. Nech to bude čokoľvek, zdržte sa komentárov, nechajte všetko tak, nenáhlite sa, nič neriešte. Múdrejšie bude, ak vyčkáte na vhodnejšie obdobie. Okrem toto vás v stredu pravdepodobne čaká veľmi vážna výmena názorov s partnerom. Vyzerá to naozaj zle. V piatok však bude nebeská obloha žičlivejšia, využite možnosť dať všetko do poriadku.

LEV
Niekedy to tak býva, že aj keď sa človek snaží akokoľvek, aj energie má dosť, nie a nie urobiť krok dopredu. Presne toto môžete teraz zažiť v profesijnej oblasti. Týka sa to všetkých Levov, ale mimoriadne opatrne by mali postupovať tento týždeň predovšetkým podnikatelia. Pre istotu nič dôležité nepodpisujte, neberte na seba žiadne záväzky, úvery ani lízingy. Nevyplatilo by sa vám to!  Odhliadnuc od pracovných problémov, v súkromí a citovom živote zažijete šťastie. S partnerom si užijete svoj pekný vzťah. Možné sú aj nové zoznámenia, zásnuby, počatie či narodenie potomstva.

PANNA
Tento týždeň budete chodiť do práce s chuťou a dobrou náladou. Možno aj preto, že momentálne na vás veľa úloh nečaká a tie, ktoré vám ešte ostávajú, zvládnete úplne hravo. Svoju pozitívnu energiu však nepremrháte, ale ochotne ju využijete na pomoc svojim zaneprázdnenejším spolupracovníkom. Prečo nie, keď sa vám chce pracovať?! Kolegovia to určite s radosťou a vďakou privítajú. V súkromí, rodinke a láske bude tiež veľmi príjemná atmosféra. Až na piatok, keď sa asi nevyhnete ostrejšej výmene názorov. Víkend vám poskytne priestor, aby ste všetko pekne urovnali. Dobre to dopadne.

VÁHY
Čaká vás pokojný pracovný týždeň, bez nejakých nepriaznivých zmien v profesijnej oblasti. Naďalej môžete pracovať na dosahovaní cieľov, ktoré ste si vytýčili. Netreba sa obávať neúspechov ani komplikácií. Porozumenie, podporu a možno aj pomoc nájdete aj u svojich spolupracovníkov, s čím budete právom spokojní. V láske a súkromí vám teraz hviezdy budú priať tiež. Využite najmä piatok večer, po poslednom pracovnom dni, keď budete mať v práci hotovo a dobrý pocit z toho. Vyberte sa s partnerom zabaviť niekam von, do spoločnosti, medzi priateľov. Zažijete veľa príjemných chvíľ.

ŠKORPIÓN
Opäť sa pripravte na profesijne náročný týždeň. Nielenže vám hrozí veľa práce, ale problémy sa objavia aj v kariérnej oblasti. Pomery na pracovisku budú naozaj zlé. Vyskytnú sa mnohé rozpory s nadriadenými. Preto buďte radšej opatrní. Zdržanliví by mali byť najmä podnikatelia. Ak už niečo vážne finančné podnikáte, dajte si všetko poriadne ošetriť právnikmi, aby ste na nejakú nedôslednosť v budúcnosti nedoplatili. Aj tento týždeň bude pre vás zónou oddychu predovšetkým súkromie, domov. Či už partnera máte, alebo práve žijete sami, so svojím súkromným životom budete celkom spokojní.

STRELEC
Konečne prichádza pozitívny obrat. Aj napriek naozaj hnusným podrazom od niektorých kolegov, budete napredovať míľovými krokmi. Nič a nikto vás nedokáže zastaviť a nemôže odradiť od vašich pracovných cieľov. Nebojácne pôjdete za nimi a, veru, dariť sa vám bude na sto percent. Čo si zaumienite, to dosiahnete. Neprajníkov môže aj roztrhať od hnevu a závisti. Aj keď budete prácou naozaj zaujatí, urobte si viac času na partnera. Myslíte si, že je všetko v poriadku, a ono naozaj je. Predsa však maličké prekvapenie, či príjemne strávený večer ho určite poteší a utuží váš vzťah.

KOZOROŽEC
Pred sebou máte ďalší profesijne veľmi náročný týždeň. Hoci riešeniu pracovných povinností a úloh budete venovať enormne veľa hodín denne, uznanie, ani žiaduci finančný efekt neočakávajte. Aj keď sa budete cítiť právom nedocenení, momentálne s tým vôbec nič urobiť nedokážete. A ani nič nasilu nerobte, aby ste to nemali ešte ťažšie! Odreagujte sa preto v súkromí. Vo štvrtok si urobte s partnerom príjemný večer, porozprávajte sa, oddýchnite si. Ak partnera zanedbáte, hrozí, že v sobotu sa pohádate. Hviezdy vás na to upozorňujú dopredu, tak sobotňajšej hádke svojou diplomaciou predíďte.

VODNÁR
Znovu vás čaká týždeň, keď budete v profesijnej oblasti poriadne vyťažení. A hoci budete mať kopu práce, postíhate ju vďaka veľkému prísunu svojej energie. Bude sa vám dariť. Vaše úsilie vám prinesie zaslúžené ovocie – dobré pracovné výsledky a financie. Budete sami so sebou naozaj spokojní. V súkromnom živote a láske síce tiež pociťujete spokojnosť, ale vás partner prejaví svoje výhrady voči tomu, že sa mu momentálne málo venujete. Áno, je fajn, že sa vám v práci konečne naozaj darí, ale nemali by ste preto zabúdať na človeka, ktorý vás miluje. Určite si zaslúži váš čas a vašu pozornosť.

RYBY
K vášmu životnému štýlu akoby už patrilo to, že máte stále veľa práce. Niekedy to zvládate bez problémov, niekedy trochu ťažšie. Momentálne musíte navyše vybavovať aj nejaké úradné záležitosti, listiny, podpisy... Z času na čas sa tomu nedá vyhnúť, pokojne sa do takýchto vecí pustite. V práci máte dobré nápady a vaše podnety sa stretnú s pochopením u nadriadených. V súkromnom živote teraz prežívate šťastné obdobie. S partnerom ste na jednej vlnovej dĺžke, rozumiete si, milujete sa. Len v širšej rodine sa pravdepodobne udeje niečo, čo budete musieť riešiť práve vy, bude vám to nepríjemné.
Odporúčame