Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Horoskopy: 13. – 19. október

  • Redakcia

Keď sa darí – tak sa darí, resp. keď sa nedarí, tak sa nedarí...



Keď sa darí – tak sa darí, resp. keď sa nedarí, tak sa nedarí...
Prečítajte si horoskopy od Valiky na tento týždeň:


 
BARAN
Úspešné obdobie v profesijnej oblasti sa pre Baranov ešte neskončilo. Pokračovať budete opäť mimoriadne priaznivým týždňom. Prejdete ním s optimizmom a poriadne zapracujete na svojej kariére. Ale nielen to. Poteší vás aj priazeň nadriadených, pochvaly a super financie, ktoré so všetkým súvisia. Podnikateľov tiež čaká týždeň štedrý na financie a podpisovanie nových výhodných zmlúv. Aj v súkromí a láske sa ďalej poveziete na vlne spokojnosti. Môžete sa tešiť aj na vznik nových trvalých lások. Tých, čo sú vo vzťahu dlhšie, obohatí počatie potomstva, či jeho príchod na svet.

BÝK
I keď vás minulý týždeň v profesijnej oblasti nepríjemne potrápil, do nového týždňa sa rozbehnete s optimizmom a veľkou chuťou pracovať. Nezľaknete sa náročných úloh ani prekážok, nič nebudete odkladať a podceňovať, a to vám prinesie zaslúžené výsledky v podobe postupu v práci, ale aj vo forme financií. Uznáte, že ste urobili dobre, keď ste v predchádzajúcich dňoch „netlačili na pílu“... Tým sa určite zlepší vaša nálada, takže partner stratí dôvody hnevať sa na vás a medzi vami zavládne porozumenie a pohoda. A takejto atmosfére budete veľmi spokojní a váš partner, samozrejme, tiež.

BLÍŽENCI
Ste známi tým, že viete dobre komunikovať a argumentovať. Tento týždeň budete mať príležitosť využiť tieto svoje danosti predovšetkým v profesijnej sfére. Záleží len od vás, nakoľko budete úspešní, čo svojím umom a jazykom vybojujete a dosiahnete. Ešte k tomu budete mať teraz aj veľa energie, takže hor sa do práce! Hviezdy vám navyše budú priať aj v oblasti lásky. Možno že svoje city prejavíte cez esemesky, písmenká a maily, ale keďže vo svete je dnes taký trend, nemôže to byť veci na prekážku. V každom prípade si budete svoju stálu alebo novú lásku plným srdcom užívať.

RAK
Máte pred sebou ďalší vynikajúci pracovný týždeň. Dariť sa vám bude v každom smere – čakajú vás zaujímavé pracovné výsledky, vzostup v kariére i radosť z prílivu peňazí. Opatrne však v stredu – v tento deň by ste mali byť ostražitejší a dávať pozor na možné podvody, nečakané podrazy i obsah akýchkoľvek písomností. Ostatné dni využite naplno a uvidíte, že budete veľmi spokojní. V súkromí a láske prežijete úžasný pondelok, možno ako dozvuky nedeľného udobrenia. Streda má byť kritická, snažte sa preto vyhnúť hádkam. Po ďalších dvoch nevýrazných dňoch príde krásna láskyplná sobota...

LEV
Vaša nespokojnosť s dosiahnutými výsledkami v profesijnej oblasti bude teraz naozaj neoprávnená! Čo ešte chcete? Veď na čo tento týždeň siahnete, to sa vám podarí, či už ide o pracovné úlohy, kariérny postup alebo stav vášho konta či peňaženky. Ostatní vám môžu v dobrom slova zmysle závidieť. Nereptajte, ale vážte si toho, čo ste vlastnými silami i vďaka priazni osudu dokázali. Aj v súkromí a v oblasti lásky to bude teraz podobné. Všetko je naozaj super, nepokazte si to! Hrozí, že od piatka sa zrejme nezmestíte do vlastnej kože. Nezastavíte sa ani pred svojou neverou? Premýšľajte!

PANNA
Keď sa darí – tak sa darí. V práci sa viete dobre obracať. Dokážete výborne využívať všetky svoje plusy. K nim určite patrí aj schopnosť komunikácie a argumentácie. Tento týždeň budete mať príležitosť, aby ste to náležite využili. Nebojte sa otvoriť ústa, keď si budete istí, že máte čo povedať. Navyše budete teraz mať aj veľa energie, takže neváhajte a pustite sa do toho. Priaznivé obdobie vás čaká aj v súkromí a v láske. V každom prípade si lásku užijete, či už pôjde o stálu a dlhodobú, či o celkom novú. Možno na vyznania využijete písmenká a maily, možno esemesky – dnes je to moderné.

VÁHY
Ak ste sa nenáhlili, dobre ste urobili. V profesijnej oblasti prichádza obdobie, v ktorom nestratíte svoj optimizmus, snahu a veľa chuti do práce, ale v porovnaní s neplodnou minulosťou vám to teraz prinesie zaslúžené výsledky. Dočkáte sa pracovného postupu, ale, vďaka oceneniu vašich výkonov, aj dostatku financií. Preto aj vaša nálada bude podstatne lepšia, milší budete v súkromí aj v partnerskom vzťahu. Váš partner už nebude mať dôvod protestovať voči vášmu správaniu. Naopak, bude mu s vami dobre, vám s ním rovnako, takže medzi vami konečne zavládne pokoj, harmónia a spokojnosť.

ŠKORPIÓN
I keď vás to sotva poteší, v profesijnej oblasti sa pripravte na ďalší náročný týždeň. V práci očakávajte nové nepriaznivé zmeny, chaos v organizácii, podrazy aj od ľudí, od ktorých by ste ich naozaj nečakali. Veď to už poznáte... V podstate bude pokračovať napätie z minulých dní, stále sa nedokážete pohnúť z miesta, a to ťaživo dopadne nielen na pracovné výsledky, ale aj kariérne ambície. V súkromí sa hneď v utorok rysuje hádka s partnerom. Bude sa vám zdať, že vám nerozumie, ale nie je to tak. Rozbuškou je vaša podráždenosť z práce. V nedeľu príde správny čas na vysvetľovanie a udobrenie.

STRELEC
V profesijnej oblasti naďalej všetko klape tak, ako má. Budete podávať vynikajúce výsledky, zaznamenáte mnohé úspechy a potešíte sa aj z prílivu financií. Iba tým, ktorým ide predovšetkým o kariéru, to predsa len tak dobre nepôjde. Vstúpte si do svedomia – a buďte spokojní! Pracovne ste na tom predsa veľmi dobre a trocha trpezlivosti v kariérnom raste vám nezaškodí. Vaša vládnuca planéta Jupiter má teraz krásne ožiarenie od Venuše, planéty lásky. Prinesie vám to nové lásky, či v trvalých vzťahoch sviežu iskru. Máličko sa o to pričiňte aj vy, predsa nielen prácou je človek živý! Telo živí chlieb, dušu živí láska...

KOZOROŽEC
To, čo platilo minulý týždeň, že za veľa práce dostanete málo peňazí, bude platiť aj v nasledujúcich dňoch. Ste síce naučení veľa pracovať a podávať znamenité výkony, ale tento raz vás naozaj pobúri nedocenenie v práci. Na takýto scenár vôbec nie ste zvyknutí, preto sa budete aktuálnej situácii len ťažko prispôsobovať. Zmierte sa však s tým, že momentálne nič iné neurobíte. Svojho rozhnevané ego skúste liečiť v súkromí. Hviezdy vám ponúkajú stredu ako prekrásny deň na lásku, vyznania, nehu, pohodu. Nepremrhajte takú príležitosť. Ak to pokazíte, môžete zažiť nepríjemné následky – hádky...

VODNÁR
Dobré finančné ocenenie je na Slovensku v súčasnosti skôr raritou ako pravidlom. Tento týždeň vám v profesijnej oblasti financie prinesie, takže by ste mali byť spokojní. A to aj napriek tomu, že vaša kariéra momentálne viazne a nevidíte v nej šancu na postup. Kroťte neskromnosť, tešte sa, že sa vám darí aspoň v jednom. Čo by iní za peknú kôpku peniažkov dali!? Možno vašu nespokojnosť čiastočne podmieňuje aj súkromie. Je to preto, že v oblasti lásky nie ste spokojní? Ba ste priam nahnevaní? Buď vás láska sklamala, alebo partner oklamal... Neodsudzujte lásku ako takú. Aj zajtra bude deň!

RYBY
Pred sebou máte ďalší pokojný týždeň, a to v profesijnej oblasti i v súkromí. V práci budete spokojní podobne, ako po minulý týždeň. Alebo máte radšej akčnejšie dni na pracovisku? Tento pokoj vás neuspokojuje, ale skôr nabáda až k rezignácii? Prečo rezignovať? Prijmite fakt, že jednoducho si zaslúžite aj pekný týždeň bez náhlenia a stresu. Za vás hovoria aj vaše predchádzajúce výsledky a tie sú skvelé. Tiež v citovom živote a láske to teraz budete mať podobné. Užívajte si lásku, pokoj a všetko, čo k tomu patrí. Máte na to nárok. Hoci je teraz ozaj hektická doba, oddýchnuť si nezaškodí.
Odporúčame