Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Horoskopy: 20. – 26. október

  • Redakcia

Aký týždeň vás čaká? Na čo sa treba pripraviť? Valika vie všetko...



Vo štvrtok 23.10. o 23.57 hod. (tesne pre polnocou) bude NOV v znamení Škorpióna. Tomuto znameniu prináleží 8. astrologický dom, v ktorom sú sústredené peniaze – dedičstvo, okultné danosti, sexualita i smrť. Ak máte starosti v niektorom z týchto okruhov, prajte si v čase novu, aby sa vyriešili. Pamätajte, že čím bližšie k novu svoju túžbu či prosbu pošlete k nebu, tým bude mať lepšiu odozvu.

BARAN

Stále budete mať veľa energie, ktorú môžete využiť v prvom rade v profesijnej oblasti. Preto ostanete v práci ďalší týždeň úspešní, šikovne zvládnete aj najnáročnejšie úlohy a podáte výborné výkony. Bonusom vám bude aj priazeň nadriadených, ktorú si teraz užijete do sýtosti. Podobnú priazeň pocítia aj podnikatelia od svojich spoločníkov a partnerov v podnikaní. Hviezdy sľubujú tiež dobré financie. Prajné k vám budú aj v súkromí. Ich ochrannú ruku pocítite, či už pôjde o trvalé vzťahy, alebo celkom nové lásky. Ak ste bez záväzkov, môžete pomýšľať aj na priam vzrušujúce milostné dobrodružstvá...

BÝK
Dobrú náladu, ktorá sa k vám minulý týždeň pridružila, využívajte ako inšpiratívne fluidum v profesijnej oblasti aj v nasledujúcich dňoch. Dostatok entuziazmu a pracovné úsilie vás tento pracovný týždeň predurčia na úspech. Nebojte sa preto pomýšľať na postup v práci. Splní sa vám, po čom dávno túžite. Pozitívne myslenie podnikateľov bude vplývať aj na úspech v podnikaní, ktorý sa premietne do všetkých jeho oblastí. Toto obdobie prinesie Býkom nadmieru spokojnosti aj v partnerstve a láske. Najmä začiatkom týždňa sa nevyhnete pokušeniu flirtovať. Budete mať s kým a bude sa vám to páčiť.

BLÍŽENCI
V profesijnej oblasti sa tento týždeň môžete tešiť hlavne na dostatok financií. Ale skutočnosť, že sa nebudete môcť naplno pracovne realizovať, vás poriadne potrápi. Viete, že máte v sebe obrovský potenciál, a veľmi ho chcete uviesť do praxe. Napriek týmto komplikáciám však budete so sebou a svojou aktuálnou situáciou spokojní, veď komu by už nepridala na nálade nádherná kôpka peňazí? Dôvod na radosť a pohodu si vytvoríte aj v súkromí. Veď streda a štvrtok sa ukážu ako dni priam predurčené na lásku a romantiku... Toto doprajte aj partnerovi a prežijete nezabudnuteľné chvíle.

RAK
Hviezdy vám v profesijnej oblasti sľubujú ďalší super týždeň. Jediným neprajným a zákerným dňom bude vrcholne nepríjemná streda. Vtedy vám bude všetko padať z rúk a čo sa dá pokaziť, to celkom určite pokazíte. Dávajte si naozaj veľký pozor! Predovšetkým buďte ostražití pri podpisovaní čohokoľvek, či už to budú plány, dohody, akékoľvek materiálne či finančné záväzky. Doplatili by ste. V súkromí by ste sa teraz mali cítiť výborne. Koniec týždňa, predovšetkým štvrtok a piatok budú pre vás dni predurčené na lásku. Venujte pozornosť partnerovi, v budúcnosti sa vám to vráti stonásobne.

LEV
Minulý týždeň ste v profesijnej sfére excelovali a všetko nasvedčuje tomu, že máte pred sebou sériu ďalších úspešných dní. Samozrejme, či splnia vaše očakávania, bude záležať aj od vás. Nebojte sa, veľa energie neminiete. Kam pôjdete, tam sa dvere budú pred vami samé otvárať. Rokovania budú bez problémov, ľudia ústretoví, dohodnete sa na tom, čo sami chcete. A hravo to zrealizujete. Ani v oblasti lásky to nebude iné. Ak ste do niekoho zahľadení, máte ho (či ju) mať! Vaša charizma bude ľudí okolo vás neodolateľne priťahovať. Či to využijete aj na chvíľkové radosti, o tom rozhodnete iba vy!

PANNA
Je o vás všeobecne známe, že to, do čoho sa pustíte, zvládate bez problémov. Veľmi by ste chceli, aby tak bolo v profesijnej oblasti práve teraz. Lenže – akosi to nepôjde, hviezdy naznačujú, že nebudete môcť robiť tak, ako by ste radi robili. Náplasťou na tento nepríjemný stav by mohli byť super financie, a možno práve vďaka nim budete sami so sebou spokojní. V súkromí vládne stále pohoda. Streda a štvrtok budú mimoriadne priať vašej láske a romantickým zážitkom. Doprajte aj svojmu partnerovi príjemné chvíle, pocit istoty a niečo nezvyčajne milé, na čo bude s vami ešte dlho rád spomínať.

VÁHY
Minulotýždňové úspechy v profesijných záležitostiach ovplyvnia vašu dobrú náladu aj v nadchádzajúcich dňoch. Ak ste zamestnanec, vaše pracovné zanietenie, vytrvalé úsilie a chuť do práce vám aj tento raz vynesú očakávané výsledky a zaslúžený pracovný postup. Pokiaľ podnikáte, budete na tom tiež vynikajúco, vydaria sa vám všetky vaše projekty a upevníte si svoje postavenie. Nadmieru spokojní budete tento týždeň aj v súkromí, partnerstve a láske. Najmä začiatkom týždňa budete pre opačné pohlavie zaujímaví. Vynorí sa príležitosť na flirt, pravdepodobne ju využijete a pobaví vás to.

ŠKORPIÓN
V profesijnej oblasti ešte stále nesmerujete k lepšiemu. Čaká vás zasa veľmi náročný pracovný týždeň a v ňom kopa nepredvídateľných nepríjemných zmien. Už máte všetkého dosť? Aj keď by ste zo všetkého najradšej zutekali a hľadali príležitosti niekde inde, nateraz pustite tú myšlienku z hlavy. Nebude vhodný čas na zmenu práce. Bol by to len zbytočný krok z blata do kaluže. Ešte že trochu pohody nájdete v súkromí, kde budete relatívne spokojní. Možno pod vplyvom nedeľného udobrenia vás hneď v pondelok čaká krásny romantický večer. V stredu hrozia nedorozumenia a malé hádky.

STRELEC
Nuž ani tento týždeň si v oblasti profesijnej kariéry na svoje neprídete. Osud vám ju akosi nechce dožičiť, hoci vo všetkom ostatnom sa vám bude celkom dobre dariť. Vaši nadriadení budú s vami maximálne spokojní, aj vám to dajú na vedomie, no na kariérny postup si musíte ešte troška počkať. Napriek tomu budete po tieto dni pracovne naozaj spokojní. Vaša spokojnosť sa prenesie aj do súkromia. Streda a štvrtok sa ukazujú ako úžasné, romantické dni na lásku a city s partnerom. Skúste ho prekvapiť dobrou večerou pri sviečkach a všetko bude ako pri vašich spoločných začiatkoch...

KOZOROŽEC
V profesijnej oblasti nebudete vedieť, čoho sa máte skôr chytiť. Problém sa bude kopiť na problém – a práca vám prerastie cez hlavu! Skúste sa uspokojiť a povinnosti si lepšie zorganizovať. Bezmocnosť, keď napriek snahe nedosiahnete zodpovedajúce výsledky, umocní aj pretrvávajúci pocit krivdy, že za vaše úsilie ste stále nedocenení. A právom, lebo chyba nie je vo vás, ale v návale nepríjemných zhôd okolností. Napriek tomu si prácu nenoste domov! A hlavne ju neprenášajte do partnerstva. Urobili by ste fatálnu chybu. Ak sa však dokážete odosobniť, bude všetko v súkromí i vo vzťahu v poriadku.

VODNÁR
Nadchádzajúci týždeň to budete mať v profesijnej oblasti približne pol na pol. Budete nespokojní s pomermi v práci a s prácou všeobecne. Tiež vám budú povinnosti prerastať cez hlavu práve tak ako predchádzajúcemu znameniu – Kozorožcom. Našťastie, na rozdiel od nich budete spokojní aspoň s financiami, ba dokonca veľmi. Tešte sa aspoň tomu, lebo peniaze z neba nespadnú... Zdá sa, že v súkromí sa vám tento týždeň vyjasní. Už nebudete hromžiť na lásku a partnera. Či ste zadaní, alebo nezadaní, v každom prípade budete so svojím statusom spokojní. A uznajte, že to je celkom fajn.

RYBY

Zasa sa budete cítiť v profesijnej oblasti na koni! Práce budete mať toľko, koľko sa vám zažiada. Bude vás naozaj baviť a všetko postíhate porobiť. Vaši nadriadení budú s vami spokojní a dajú vám to jasne najavo. Ak podnikáte, pokojne sa spoľahnite sa na vlastné sily, snažte sa a tešte na výhodné obchody a podmienky, ktoré sú na obzore. Ukazuje sa, že v súkromí bude tento týždeň tiež všetko v poriadku. Dlhodobé vzťahy sa budú pekne rozvíjať a upevňovať. Tí, ktorí sú práve nezadaní, hoci po láske túžia, budú mať od piatka šancu zoznámiť sa s milou osôbkou... Tento prísľub bude platiť po celý víkend.
Odporúčame