Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Vyrieš hádanku a získaj lístky na koncert Adama Ďuricu

  • Redakcia

Máme 10 lístkov, koncert je 30. októbra v Bratislave...

Adam Ďurica bude mať 30. októbra v Bratislave v MMC klube koncert, kde odprezentuje svoje staršie i nové piesne. Jeho hosťom bude mladá skupina Frequency z Vranova nad Topľou. Večer bude pokračovať až do skorých ranných hodín halloween odlies párty s DJ-om Džulom.

Na tento koncert máme pre vás 10 lístkov. Teda 2 lístky pre piatich z vás. Stačí vyriešiť túto logickú hádanku s kockami:

Všetky kocky sú rovnaké, len sú položené na iných stenách. POZOR, ich výrobca nepoznal pravidlo o súčte protiľahlých stien. (1 nie je oproti 6). Otázka znie, aké číslo je oproti jednotke?

VÝHERCOVIA:

1.) Marika Tichá
2.) Ján Roháč
3.) Norbert Chromek
4.) Rastislav Kavivanov
5.) Katarína Ferenčiková
 

Adam Ďurica, mladý talentovaný spevák na domácej hudobnej scéne pôsobí od roku 2006. Definitívnu vstupenku medzi domácu hudobnú elitu mu však zabezpečil až hit „Neľutujem“, ktorá toto leto zvalcovala slovenský rozhlasový éter a stále sa teší mimoriadnej poslucháčskej priazni. Adam navyše svoju pozíciu potvrdzuje aj svojim aktuálnym singlom „Mandolína.“

Odporúčame