Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Top 10 - Ako Maďar vysvetľuje...

  • Redakcia

Berte život s humorom, či ste Fín, Rus alebo Maďar...


Pred nedávnom sme zverejnili obrázok, ako Maďar vysvetľuje, čo je to včela. Nájdete to TU. Veľmi vás to pobavilo a písali ste nám aj ďalšie podobné vysvetľovania. Sú zábavné. No musíme povedať, že niektorý z vás to zobrali osobne, že ide o vysmievanie sa. Vôbec to tak nie je. Nikomu sa nechceme vysmievať, len berieme život s humorom. Vystihla to aj naša FB kamarátka Briketka, ktorá k tejto téme na Facebook napísala:
„Ja som Maďarka jak repa a bavím sa veľmi. Nebuďte vzťahovačné dievčatá... s humorom do života!“

Tu je 10 najlepších „Ako Maďar vysvetľuje...“, ktoré ste nám poslali:

10. Jozef
Polievka čo spí ....v preklade HUSPENINA ..aj s takým som sa stretol ja

9. Lucka 
Kolega Maďar - vieš to je ten strom, čo má kanada v znaku.

8. Paulína 
Kolega Maďar...čípol ma čella ...a ako vyzerala ? to je taký ták (vták) čo med nosí.

7. Tomáš
Kamarát si pýtal 2 údenáčov: prosím tá dymová ryba a nech sú dvaja.

6. Natália
Hrach viete???? to je ten malý zelený boďó, na ktorom Jánošík pošmykól.

5. Eva

Môjmu otcovi jeden montér chcel povedať, že išiel v noci domov a svietil mesiac......ale nevedel povedať, ako sa volá mesiac, tak sa spýtal: jak volá to slnko, čo má v noci šichta?

4. Peter
Na vojne v Topoľčanoch bolo každý deň jazykové okienko: MAČKA S GULÁMI (kocúr) a SVETER S DLHÝM KRKOM (rolák). ale vrchol bol, keď v nedeľu dobehol "jeden z juhu" na izbu a zakričal na kamoša "na bránovi máš je..čkový kamarát"

3. Juraj
Včela po maďarsky - seremed. Osa po maďarsky - nemseremed. Čmeliak po maďarsky - nemseremed turbo. Šršeň po maďarsky - nemseremed turbodiesel.

2. Ján
Slovenský Maďar chcel od Slováka kúpiť kozu, a chcel vedieť, či je kotná, no nevedel ako sa to povie po slovensky. Tak hovorí, očuju pán sused, bol ten koza už trtkaný?

1. Mihaliuz
Maďar opisoval aj krokodíla: štyri metre dlhý zelenohnedý marha, chodí voda, chodí zem, má veľký ham, stupíš voda - noha v p..i


Na túto tému píšete aj ďalšie skvelé príspevky:

Ivan
Ja mam kamaráta, ktorý robil v kuchyni s Maďarom.....A nevedel ako sa povie sitko na cestoviny...Tak mu povedal že podaj mi to kde "voda móže a halušky stop"

Milan
Maďar si chcel kúpiť týždenný lístok v autobuse, ale jasne, že nevedel ako sa to povie, tak hovorí autobusárovi: Iďem, príďem, celý týden Dunaj streda hore dole!

Rišo
Mne raz kolega Maďar povedal: Rišo ty si taký fasa chalan, večieho fasa som nepoznal...

Jana
Poznám zlatú babu, ktorej mama "zatvóra sliépky do kurevníka", chodí na jar na snehulienky a v bufete si vypýtala "dupačky s lekvárom", miesto lúpačiek:))

Marianna
Moje dve obľúbené sú: Môžeš ma tykať a Potykajme sa

Pavlína
Aj môj priateľ zháňal hadicu so škrtičom:) čo mala byt infúzna súprava:)

Martin
Obidve babičky som mal Maďarky a tie občas zaperlili. Maťkó ty si taký prefiknutý líška (prefíkaná). Ďalšia pochvala bola obetavý baran (obetný baránok)

Marcela
Môj syn nie je síce Maďar, ale nahádzal hračky do vreca hodil ho na plece a hovorí budem "hoholak" ???? No ten čo robí ho-ho-hóó a na granátové jablko - dnes sme mali výbuchové jablko...

Katarína
Kričí topiaci sa Maďar : "Posledný raz kúpem"

Jožo
Keď sa ešte vracali fľašky v potravinách pri okienku a predavač/ka vypísala lístok, tak jeden maďarský pánko povedal : "kirem sipem, flaškábo výmenábo"

Beáta
Prišla som za kamarátom kedysi na intrák a keďže bolo leto mala som štípance od komárov.. keďže jeho spolubývajúci nevedel ako sa povie komár, hláška bola: to máš od toho zvieratka, čo čipe jak feferooon???

Zuzana
Môj manžel je rodený Maďar a strašne sme sa nasmiali. Moja svokra je v tomto smere tiež originálna, spomeniem, napr. prachovník (prah) a negranč (černoch). Pozdravujem!!
Odporúčame