Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Nový najpríťažlivejší muž tejto planéty

  • Redakcia

Má 31 rokov, pochádza z Austrálie a je to herec...


Austrálčania dobývajú Hollywood. Herec Chris Hemsworth sa totižto stal novým najpríťažlivejším mužom tejto planéty podľa prestížneho magazínu People. 31-ročný herec s jasne modrými očami tak zosadil z tohto kresla speváka Adama Levina. Chris, ktorý sa do Hollywoodu dostal v roku 2009, zažiaril najskôr vďaka svojmu výzoru drsného chlapa a neskôr aj vďaka filmu Thor.



Nový najsexi muž prijal túto cenu cez Skype, keď mu to včera večer telefonoval moderátor Jimmy Kimmel. Pozrite si video:



Hemsworth poďakoval za túto cenu najmä svojim rodičom a tiež svojej manželke, španielskej herečke menom Elsa Pataky, s ktorou má 3 deti.



Ak neviete, Chris má ešte dvoch bratov, Liam a Luke, ktorí sú tiež herci.



Vďaka tomuto oceneniu sa Chris Hemsworth zaradil medzi mená ako Bradley Cooper, Ryan Reynolds, Brad Pitt, George Clooney, Patrick Swayze, Sean Connery, Ben Affleck či Channing Tatum, ktorí tiež sedeli na tomto pomyslenom kresle najpríťažlivejších mužov našej planéty.


Odporúčame