Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Horoskopy: 24. – 30. november

  • Redakcia

Valika vie, ako sa vám bude dariť tento týždeň. Prečítajte si...



Valika vie, ako sa vám bude dariť tento týždeň. Prečítajte si...

 
BARAN
Na piatkový profesijný trend nadviažete aj v pondelok. Konečne pôjde všetko tak, ako si to dávno predstavujete. Od začiatku pracovného týždňa budete krok po kroku rozvíjať svoju kariéru. Vďaka očividnej priazni nadriadených a, samozrejme, vašim obdivuhodným výkonom sa budete nezadržateľne posúvať stále vyššie. Veľmi dobre sa bude dariť aj samostatne podnikajúcim. V piatok vám udobrenie zrejme vyšlo, lebo sa ukazuje, že tento týždeň bude v súkromí a najmä v oblasti lásky všetko v poriadku. Zvlášť prajný deň na lásku má byť streda. Potešte partnera a utužte tak váš vzťah.

BÝK
Ešte v pondelok budete pod vplyvom zlej, až depresívnej nálady. Potrápi vás pocit, že celý nadchádzajúci pracovný týždeň bude na nič. Omyl! Šokujúci obrat je na obzore. Od utorka sa vám začne dariť tak, ako sa vám nedarilo ešte nikdy, a to v každej profesijnej oblasti. Očakávajte veľa nových pozitívnych zmien. Každú využijete a vyťažíte z nej maximum po všetkých stránkach. Aj v súkromnom živote a predovšetkým v láske budete teraz veľmi šťastní. Máte milujúceho partnera, s ktorým prežijete vyrovnané pohodové dni, plné krásnych okamihov, citu a nehy. Vážite si to?

BLÍŽENCI
Škoda, že prichádza čas, keď sa budete musieť v pracovnej oblasti zasa tvrdo obracať. Nuž tento týždeň sa veru naozaj potrápite. Obrňte sa trpezlivosťou, pretože čo sa môže pokaziť, to sa pokazí. Ba pokazí sa aj to, o čom ste nepredpokladali, že by sa pokaziť mohlo. Pocítite deficit financií, veľa nervozity a stresov a uvedomíte si všeobecnú nepriazeň vo svojom pracovnom prostredí. Odreagovať sa od tejto záťaže môžete iba v súkromí. Hviezdy predpovedajú, že streda bude fantastická na lásku. Využite to. V piatok vám totiž hrozí partnerská hádka, a takto jej možno predídete, alebo ju aspoň zmiernite.

RAK
V pondelok, stredu a vo štvrtok pracujte naplno, využite prajnosť hviezd v profesijnej oblasti. Bude sa vám dobre dariť. V pondelok navyše nezabudnite poštekliť Šťastenu, kúpte si napríklad žreb, tipujte... Naopak, v utorok a piatok pribrzdite svoje aktivity. Ak naozaj nebudete musieť, nič dôležité neriešte. Keby ste sa predsa len dostali do situácie, že sa budete musieť k niečomu vyjadriť, uvažujte, pre istotu dvakrát merajte a raz strihajte! V opačnom prípade by ste mohli utrpieť škodu. V láske a partnerstve sa ukazuje celkom fajn týždeň. Najmä posledný pracovný deň neváhajte a s partnerom si to riadne užite.

LEV
Asi zo zotrvačnosti budete po celý týždeň úplne bez nálady. Najmä v profesijnej oblasti, teda na pracovisku, budete nepríjemní a nevrlí na každého. A to celkom bezdôvodne, lebo v práci sa situácia v porovnaní s minulosťou zmení a začne sa vám dariť. Ak sa predsa niečo pokazí, bude to len v dôsledku vašej chyby. Uvedomte si to vopred a korigujte svoje správanie, aby ste nenarobili nejaké škody. V súkromí sa tiež atmosféra zlepší. Vo štvrtok budete mať šancu užiť si a vychutnať si s partnerom krásnu romantickú lásku. V nedeľu pozor na jazyk, možná je menšia výmena názorov.

PANNA
Čo ste nestihli v predchádzajúcich dňoch, to teraz nedobehnete. V profesijnej oblasti sa tento týždeň skôr potrápite. Pokazíte všetko, čo sa pokaziť dá, ba dokonca zbabrete aj to, čo sa relatívne zbabrať ani nedá. Postupujte trpezlivo, nemáte šancu situáciu výrazne zmeniť. Okrem stresov a nepriaznivého ovzdušia v pracovnom prostredí vás z miery bude vyvádzať aj nedostatok financií. Šťastie, že v súkromí sa výrazne negatívnych zmien obávať nemusíte. Streda bude krásna na lásku, vychutnajte si ju. Pozitívnymi zážitkami môžete predísť hádke hroziacej v piatok, alebo ju vopred aspoň zmierniť.

VÁHY
Nehádžte hneď flintu do žita, keď prídete v pondelok do práce opäť napálení, s depresiou a v predtuche, že celý nadchádzajúci týždeň z profesijného hľadiska nebude stáť vôbec za nič. Hviezdy prezrádzajú, že už od utorka sa vám začne priam mimoriadne dariť. V každej pracovnej oblasti sľubujú zdar a veľa pozitívnych noviniek a zmien. Preto sa vám oplatí pozerať do budúcnosti optimisticky. Inak to nebude ani v súkromí. Aj v láske sa všetko na dobré obráti a s partnerom budete veľmi šťastní. Miluje vás a urobil by pre vás čokoľvek, čo vám na očiach vidí. Dokážete do doceniť?

ŠKORPIÓN
Po striedavo úspešnom minulom týždni prichádza na rad nový, naozaj náročný pracovný týždeň. Prebytok práce, nervozita či napätie len málokomu prospievajú. Radi by ste tiež robili pokroky v kariére, ani v tom sa vám však dariť nebude. Tento fakt budete veľmi zle znášať. Na druhej strane sa môžete tešiť z pevného zdravia a vtedy sa s problémami ľahšie vyrovnáva. Je to pre vás malá útecha? Tak ju hľadajte v súkromí, kde by momentálne malo byť všetko v poriadku. Víkend si užijete, vyjdite si s partnerom niekam do pekného a príjemného prostredia. Zrelaxujete a ešte viac upevníte svoj vzťah.

STRELEC
Únavy a znechutenia z minulého týždňa sa v profesijnej sfére tak ľahko nezbavíte. Teraz budete mať v práci navyše aj ruky zviazané. Nikto – nadriadení ani kolegovia nebudú mať záujem vypočuť si vaše názory a podnety. Nevtierajte sa s nimi. Vyčkajte na vhodnejšie obdobie. Nepresadzujte sa tvrdohlavo a bezohľadne, lebo by ste ľahko mohli vzbudiť silnú nevôľu a načas pozastaviť aj svoj kariérny rast. Vo vašom súkromí doposiaľ vládne pohoda, nenarušte ju. Nenoste si starosti z práce domov. Snažte sa odosobniť a pri partnerovi myslieť na iné. Veď hneď od pondelka vám hviezdy v láske budú priať.

KOZOROŽEC
V poslednom čase ste sa profesijne natrápili práve dosť. Konečne sa vám začne opäť dariť. Úloh a pracovných povinností budete mať naozaj veľa, ale súčasne budete mať aj veľa energie a chuti ich zvládať, takže všetko postíhate na sto percent. Budete už oveľa spokojnejší ako doteraz. Jediné, čo vás bude naďalej prenasledovať, je nespokojnosť s nedostatkom financií, ktoré by ste práve teraz veľmi potrebovali... V láske sa v podstate nič nezmení. Avšak v stredu a v nedeľu vám budú vo vzťahoch hviezdy neobyčajne priať. Ale ani počas ostatných dní nebudete mať dôvod byť nespokojní, naopak.

VODNÁR
Ak ste nezaváhali a prežívali minulý profesijný týždeň trpezlivo a s pokorou, vydržte ešte v pondelok, ktorý má byť tiež ťažký a náročný. Od utorka po zvyšok týždňa budete mať dôvody byť veľmi spokojní. Pracovné veci sa pohnú dopredu. Týkať sa to bude najmä Vodnárov, ktorí majú kariérne ambície. Pred podnikateľmi sa otvoria nové perspektívne príležitosti. Ešte úžasnejšie sa budete cítiť v súkromí. Čaká vás veľmi príjemné obdobie. Podarí sa vám napraviť a upevniť stále vzťahy, ktoré majú trhliny. Nezadaní a hľadajúci lásku ju konečne nájdu. Nádhernú a trvalú. Pritiahnu k sebe spriaznenú dušičku.

RYBY
Pravdepodobne ste po minulé dni situáciu v práci nezvládli. Dostali ste sa do nemilosti nadriadených, aj preto máte pred sebou veľmi náročný týždeň. Ak ste vo vedúcom postavení, hrozí vám pád, teda že o svoj post prídete. Ostražití by mali byť aj podnikatelia. Veľký pozor si treba dať pri všetkom, v čom podnikáte. Nerozbiehajte nové projekty, neuzatvárajte žiadne pracovné dohody, mohli by ste sa stať obeťou podvodu. Aspoň v partnerovom náručí nájdete oporu. V zložitých pracovných podmienkach vám to veľmi pomôže. Ľúbite sa navzájom a budete mu vďační, že trpezlivo vypočuje vaše ponosy.
Odporúčame