Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Vianočné horoskopy: 22. – 28. december

  • Redakcia

Prečítajte si, ako prežijete toto najkrajšie obdobie v roku...



BARAN
Škoda, že tento pracovný týždeň rýchlo ukončia Vianoce. Budete aktívni, šikovní, plní energie a elánu do práce. Mohli by ste to využiť. Pre tých, ktorí pracujú v povolaniach nepretržitej prevádzky, to bude veľmi úspešný týždeň, prinesie len pozitívne zmeny. Barani, teraz trochu pocítite deficit financií, ale nebude vám to prekážať. Veď, komu by nechýbali v tomto období? Ak už máte nakúpené darčeky a plnú chladničku, nejako to do budúcej výplaty vydržíte. Hlavné, že doma sa situácia upokojila a teraz bude všetko v najlepšom poriadku. Aktívne sa prichystáte na najkrajšie sviatky v roku a veľmi príjemne si ich užijete.

BÝK
Asi príliš myslíte na to, čo ste doma ešte nestihli, lebo v pondelok a utorok sa vám v práci dariť nebude. Prevládne vo vás pocit nepokoja, dokonca budete nešťastní a bez nálady. Tým, ktorí budú pracovať po celý týždeň, vydrží takéto duševné rozpoloženie do stredy. Našťastie, potom sa karta obráti a vo štvrtok a piatok dobehnete všetko, čo ste do sviatkov nestihli. Doma vyvrcholia prípravy na Vianoce a vy si dáte na nich mimoriadne záležať, aby všetko bolo tip-top. Partnerovi sa to, samozrejme, páči. Preto bude aj v partnerstve momentálne všetko fajn, a tak sa spolu môžete tešiť na príjemné sviatky v porozumení, láske a pohode.

BLÍŽENCI
Hviezdy vám predurčujú tento pracovný týždeň ako veľmi ťažký. Upozorňujú, aby ste najmä v pondelok a utorok nič dôležité neriešili, nepodpisovali žiadne zmluvy ani iné papiere, nebrali si úver a nepomýšľali na zmenu práce. Väčšina z vás bude od stredy sviatkovať doma, ale tým, pre ktorých aj sviatky budú pracovné, pôjde všetko až do konca týždňa veľmi problematicky, keby sa akokoľvek snažili. Treba to nejako vydržať. V súkromí, láske a partnerstve vám bude v podstate dobre. Ale nakoľko ste nemali čas na prípravu Vianoc, nedokážete prežívať nastávajúce sviatky tak, ako ste si to predstavovali a užiť si ich, ako to tradične býva.

RAK
Aj keď sa končí rok, pre vás sa začína veľmi hektický pracovný týždeň. Od pondelka až do štvrtka budete v jednom kole, ani nebudete vedieť, ako vám ten týždeň ubehol. Len v piatok sa tí, ktorí budú pracovať, pripravte na nepriateľstvo kolegov, stresy a podrazy, čo vás bude naozaj veľmi mrzieť. A to najmä preto, že v podvedomí máte zafixované nadchádzajúce obdobie ako čas pokoja, lásky, s čím sa správanie niektorých ľudí naozaj nestotožní. S partnerom dokončíte prípravy na Vianoce, ktorým ste sa tento rok plne venovali. Bez stresu, pokojne, aby vám spolu bolo fajn a nič vám nechýbalo v srdciach, pod stromčekom, ani na stole.

LEV
S vrcholiacim rokom sa pred vami otvára úžasný pracovný týždeň, hádam najlepší v tomto roku! Kým začnete sviatkovať, postúpite na kariérnom rebríčku, samozrejme, ak po tom túžite. Ročné odmeny budú pravdepodobne vynikajúce, lebo s financií budete mať poriadnu radosť. Podáte skvelé výkony, ako napokon po väčšinu roka, a sami so sebou budete nadmieru spokojní. Ak podnikáte, budete zarábať toľko ako ešte nikdy... Preto sa s radosťou budete pripravovať na Vianoce, a potom si ich náramne užijete. Hviezdy prajú Levom aj v partnerstve. Nielen v trvalých zväzkoch, ale i v nových záväzných i nezáväzných vzťahoch.

PANNA
Tento týždeň patríte k znameniam, ktoré to nebudú mať ľahké v práci. Možno preto, že ste myšlienkami už úplne inde, myslíte na resty doma. Vyhnite sa aspoň v pondelok a utorok závažným krokom, nech sa týkajú čohokoľvek spätého s prácou. Neriskujte zmenu práce, pre istotu žiadny pracovný dokument nepodpisujte, neriešte vyhrotené problémy. A už vôbec sa nepúšťajte do finančných operácií, neberte si pôžičky! Verte, že keby ste sa ako snažili, všetko pôjde veľmi ťažko. V súkromí to budete mať o niečo lepšie. Neužijete si však sviatky, lebo ste nemali čas na ich prípravu. Dopadne to na vás veľmi ťažko, lebo u vás býva na Vianoce zvyčajne všetko stopercentné.

VÁHY
Posledné dni pred Vianocami, teda od pondelka do stredy, sa vám v práci vôbec nebude dariť. Všetko vám bude padať z ruky. V obavách, že doma ste ešte niečo nedotiahli, budete nesústredení, nešťastní a bez nálady. Avšak dobre to dopadne. Vo štvrtok a piatok sa všetko zmení a tí, ktorí budú nútení pracovať aj počas sviatkov, dobehnú veci, ktoré začiatkom týždňa nestihli. Ostatní v rodinnom kruhu na prácu zabudnú. V súkromí to totiž u vás teraz bude vyzerať fajn. Každoročne si dávate mimoriadne záležať na príprave Vianoc, tak tomu bude, samozrejme, i teraz. Vaše pocity, že ste na niečo zabudli, sa ukážu celkom zbytočné.

ŠKORPIÓN
Pravdepodobne pracovný rok dotiahnete len tak-tak. Aj náročné predvianočné dni vám prinesú nepríjemné zmeny, podrazy od kolegov či nadriadených, stres. Akoby nás okolnosti nenabádali, aby sme boli k sebe slušní, milí, empatickí, a tak sa pripravovali na sviatky. Podnikatelia to tiež nebudú mať jednoduché. Všeobecná nervozita sa prenesie i na nich, stresom sa tiež nevyhnú, ale aspoň ešte v tomto roku niečo zarobia. Zato vaše súkromie bude relatívne v poriadku. Ak vám, pravda, partneri budú ochotní tolerovať, že sa vám nechcelo zapájať do predvianočných príprav. Fakt, urobíte to iba mechanicky, bez nadšenia. Prečo?

STRELEC
Pracovný rok sa pomaly končí, mali by ste radostne bilancovať, čo všetko ste počas neho dokázali, ale vy budete po tieto dni podráždení a napätí, akoby ste očakávali niečo nepríjemné. Nič také sa však tento týždeň neudeje. Naopak. Práca vám pôjde ako po masle, úlohy hravo zvládnete, na pracovisku bude dobrá nálada. Sviatkovať odídete bez akýchkoľvek pracovných restov, ba dokonca zožnete aj pochvalu nadriadených. Doma už bude vládnuť príjemná atmosféra, s radosťou sa zapojíte do vrcholiacich príprav nadchádzajúcich sviatkov. Partnerstvo upevní dokonalá pohoda, nielen v očakávaní Štedrého dňa, ale počas celých Vianoc.

KOZOROŽEC
Konečne pokojný pracovný týždeň! To, čo vám ešte ostalo tento rok dotiahnuť, pekne postíhate. Prestanete sa trápiť myšlienkami na veci, ktoré ešte treba urobiť, sústredíte sa na súkromie. Vy, ktorí podnikáte, to budete mať ešte lepšie. Väčšinou si totiž môžete zadeliť prácu tak, ako vám vyhovuje. A teraz si to zariadite tak, aby ste sa mohli viac venovať partnerovi, rodine, deťom a prípravám na sviatky. Pretože ich chcete absolvovať v pokoji a pohode. Okrem toho, že v stredu sa začnú Vianoce, tento deň bude pre vás mimoriadne sľubný v láske. Urobte si s partnerom ten najkrajší večer. V piatok sa pre čosi pohašteríte, ale už v nedeľu bude všetko opäť super.

VODNÁR
V podstate sa v profesijnej oblasti nič nezmení. Práce a problémov budete mať aj teraz pred Vianocami nad hlavu. Našťastie, s prebytkom energie energie všetko ako-tak zvládnete. Síce nebudete sami so sebou spokojní, ale ak zameriate svoju pozornosť iným smerom – teda na veci súvisiace s voľnými dňami, nejako sa cez toho zlé obdobie prenesiete. Viac času na nepríjemné vyrovnávanie sa s prácou budú mať tí, ktorí budú pracovať aj počas sviatkov. Ostatní sa na ne budú už od pondelka s veľkou radosťou pripravovať. Milujete Vianoce a urobíte všetko, aby boli nádherné. I preto bude vo vašom súkromí príjemne a pohodovo.

RYBY
Ak máte termínovanú robotu, teda takú, čo sa nedá odkladať na neskôr, tento týždeň sa poriadne zapotíte. Pozitívom je, že vaša práca vás baví, aj keď sem-tam vám možno už lezie na nervy. Teraz však dostanete za svoje pracovné výkony aj pochvalu. Budete na seba právom hrdí. Aj Ryby – podnikatelia zavŕšia predvianočné obdobie úspešne. Zvládnete veľmi veľa práce, ale aj dostanete úmerne veľa pláce. A každé euríčko predsa človeka poteší. Klobúk dolu, stihnete naozaj všetko. Prácu, pozornosť partnerovi a teraz najmä prípravu na najkrajšie sviatky v roku. Dávate do všetkého svoju citlivú dušu, a to je úžasné!
Odporúčame