Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Ľahnite si zo solidarity

  • Redakcia

Pridajte sa k Celonárodnému dňu ležania zo solidarity a zverejnite svoju fotku so silným odkazom.



Posledný februárový deň je medzinárodným dňom zriedkavých chorôb. Zriedkavé choroby sú chronické, závažné a život ohrozujúce ochorenia, ktoré postihujú nie viac ako 5 z 10 000 obyvateľov. Na Slovensku sa odhaduje 300 000 pacientov so zriedkavými chorobami.

Pacienti, ktorí nimi trpia, mávajú obmedzený prístup k liečbe, zdravotnej starostlivosti a špecializovaným sociálnym službám. Príbuzní sú často jediní, ktorí sa vytrvalo starajú o svoje milované deti a súrodencov.

Dnes zasiahne svet vlna solidarity s pacientmi so zriedkavými chorobami. A Slovensko je vďaka Slovenskej aliancii zriedkavých chorôb po štvrtýkrát jeho aktívnou súčasťou. Pridajte sa k podpore a Celonárodnému ležaniu zo solidarity aj vy. Vyskúšajte si, ako dlho vydržíte ležať bez pohnutia vy.


Vyshare-ujte svoju fotku na sociálne siete s hashtagom #zriedkavelezanie


Za každú minútu bez pohnutia by ste mali prispieť symbolickým eurom na transparentný účet Aliancie zriedkavých chorôb SK37 0900 0000 0050 6414 3521. Peniaze, ktoré takto získame, použijeme na zlepšenie života pacientov so zriedkavými chorobami.




Kampaň a odborné aktivity bude 1. marca sprevádzať aj benefičný koncert v historickej radnici mesta Košice http://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=20594.
Odporúčame