Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

TOP 20 rodičovských klamstiev

  • Redakcia

Sú nevinné, no vždy zabrali a zaberú...


Ako vás klamali rodičia? Používali tieto malé klamstvá, aby ste urobili to, čo ste mali urobiť? A robíte to teraz vy? V dnešnej Rannej šou sme s Juniorom a Marcelom riešili práve rodičovské klamstvá, ktoré sa využívajú ako vyhrážky. Sú nevinné, no vždy zabrali. Napísali ste nám neskutočné množstvo vtipných vecí, my sme v tomto článku vybrali len, podľa nás, najlepších 20.


Ľubo
Prekvapivo účinné: Otočím ti päty dozadu!

Matej
Mňa klamali alebo skôr strašili, že keď nebudem poslúchať dôjde Michael Jackskon ... Až keď som bol starší tak mi to docvaklo

Sylvia
Vyčíňanie 9 ročného syna (bordel v izbe, opičky a pod.)hravo zvládnem vetou: Nahrám ťa a ideš na YouTube

Martin
Mne sa otec vyhrážal, že ak nebudem poslúchať tak mi takú struhne, že mi sopeľ závity na krku vyreže

Lucia
Ja som svoju drahú dcéru strašila Mečiarom z Elektry. "Spi, lebo príde Mečiar z Elektry..."



Gabika
Moju kamarátku v detstve dedo strašil, že „za rohem je hovno s krvavým mečem“, keď ju nevedel večer dostať domov.

Eva
Kamarátkinho otca, ak ju uvidí fajčiť: "Takú ti struhnem, že ti vyletí von riťou zapálená!"

Gabika
Moju sestru, ked bola este mala (asi 3-4 roky) strasili rodicia, ked vystrajala v aute a skakala po sedadlach, ze nas zastavia policajti a vezmu si ju do mecha.

Rastislav
Prídu z Bernolákova.

Hedviga
Kamarátova mama ho strašila, že keď bude plakať, vyplače si farbu z očí a ostanú mu len biele guličky.

Peter
Moje staršie sestry ma ako 2-3-ročného strašili Ferdáskom. Bol to kúsok zamatovej bavlnky. Vyzeral ako pavúk. Keď ho na mňa hodili, mohol som z kože vyskočiť.

Mišo z Martina
Máme tri deti, bohužiaľ niekedy príde aj na strašenie.
„Keď nebudete počúvať, zavolám Johna“. John – je Jon Bon Jovi. Ukázal som im jeho retro fotku a zabralo.

Lentilka
Na to moja mama používala písací stroj. Keď sme neposlúchali, sadla si zaň, vkladala papier a písala žiadosť do polepšovne. Fungovalo to u nás pomerne dlho.


Barbora
Nerob zlobu, lebo ťa vyšvácam tvarohom alebo ťa dokúšem do hlavy. Tú druhú použila pred týždňom. Mám 25 rokov a stále zaberá.

Majo
Keď nebudeš jesť, budú Ťa kŕmiť prakom.

Zuzana
Známa mala dvojičky, ktoré sa kúsali. Bola u nich babka a zavolala si ich, vytiahla protézu s komentárom: taakto dopadnete, keď sa budete hrýzť. Už nikdy sa nehryzli...

Martina
Raz som syna, mal cca 3 roky, postrašila, že keď bude donekonečna drankať sladkosti, narastie mu zo zadku cukrová trstina. Pár dní na to stál s lízatkom so stiahnutými gaťami pred zrkadlom a pozeral, či už rastie..


Petra
Moje deti som nikdy nestrašila, ale dvojročná dcérka je riadny čert a platí na ňu keď jej poviem, že keď neprestane priletí sova s olíže jej uši platí to 100%

Ivana
Mam na čele malé znamienko. Rodičia tvrdili, že keď ma priniesli z pôrodnice a polozili do postieľky, tak k nej pristúpila sestra a dotkla sa ma prstom či som živá a odvtedy mám na tom mieste znamienko. Zhruba do 15stich som sa s každým do krvi hádala, že je to tak. Tak dik mami, oci.

Michaela
U nás v dedine stačí keď príde auto a s megafónu sa ozve "kožky, perie " a už sú deti v pozore..... Pomáhajú, poslúchajú.


Viac toho nájdete tu:
 

Dobré ráno vám prajeme :)Používali na vás vaši rodičia "nevinné klamstvá" aby ste niečo urobili? Alebo to robíte vy? A čo tak hovoríte?

Posted by Junior a Marcel on 14. apríl 2015
Odporúčame