Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

5 dôvodov, PREČO ženy milujú mužov s pivným bruškom

  • Redakcia

Rysovačka predsa nie je všetko...

Vzhľad tela je asi tá najdiskutovanejšia téma vôbec. Stále padajú otázky typu: či je krajšie vyrysované telo, alebo také, kde sa nájdu aj nedostatky. Muži majú radi ženy, ktoré majú začo chytiť, ženy zase mužov s pivným bruškom. 

Tu je 5 dôvodov, prečo ženy na milých pupkáčov letia...

1. Muži s pivným batôžkom majú lepšiu osobnosť a sú pozitívnejší

Podľa psychológov až 96% mužov, ktorí nemajú pekáč na bruchu a sú zmierení so svojím telom sú osobnostne vyspelejší. Jednoducho sa najedia, idú si aj zacvičiť, ale nezapodievajú sa dokonalosťou svojho tela. 



2. Ženám takáto stavba tela svojho partnera vyhovuje, cítia sa vždy chudšie a menšie (samozrejme, že výnimky sú všade)

Každej žene lichotí, keď jej okolie hovorí, ako sa k sebe s partnerom hodia, aká je pri ňom drobná a utešená. Sú stredobodom pozornosti a rovnako sa cítia fajn, pretože nemusia riešiť dokonalosť svojho partnera, ak oni samé nie sú dokonalé. 



3. Maznanie s takýmto typom mužov je omnoho príjemnejšie

Aj keď sa vám to nezdá, je príjemnejšie hladkať niečo, čo je mäkké, niečo načo si položíte hlavu a dobre sa vám spí. Žiadna žena nechce predsa hladkať kameň a odierať si hlavu. 



4. Pri takýchto mužoch sa ženy neboja variť a doprajú si rovnako jedno orosené

Tým, že muž s milým pivným bruškom nepočíta každú kalóriu v jedle, žena má väčšiu potechu vo vyváraní a robí jej radosť, keď ju polovička zato vždy pochváli.



5. Muži s pivným bruškom sú viac rodinne založení

Údajne, ak majú takýto muži svoju partnerku, nemyslia nato, ako ju opustiť a nájsť si inú. Skôr uvažujú nad rodinou a deťmi. Žena sa takto dostane do väčšej pohody a istoty vo vzťahu.




Odporúčame