Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Škodoradosť je najväčšia radosť

  • Redakcia

Lenny Kravitz v tom nezostal sám...


 
Pred pár dňami koncertoval spevák Lenny Kravitz vo Švédsku. Počas toho sa tak rozohnil, že si čupol, praskli mu kožené nohavice a ukázal všetko, čo pod nimi mal. Teda to jedno a ešte s piercingom. POZRI SI TO TU. Na margo toho sme v Rannej šou riešili vaše najväčšie, podobné, trapasy. A bolo z čoho vyberať.

Katka:
Mojej tete sa stalo: Bolo leto. Krásne horúco. Ona stojí na zastávke v krátkej minisukni a čaká na bus. Zrazu sa k nej nakloní pán a hovorí: „Pani, zdvihnite si nohavičky, máte ich na členkoch.“ Tadááááááá. Praskla jej v tých nohavičkách gumička. Odvtedy, nech je ako teplo, nosí silonky.


Ida:
Píšem o sestre: Boli sme na tobogáne. Mali sme kraťaskové plavky so švíkom na zadku. Po spustení tobogánom sestre švík praskol a tak si rýchlo opásala uterák. Čakali sme v rade na gofry a za nami hlúčik chalanovi. Zrazu segre spadol uterák na zem. A ona sa poň v panike zohla. Presne na tom švíku sa plavky celé otvorili a zablýskala holým zadkom na chlapcov.



Marika:
Moja teta sa bola kúpať. A keď išla von z vody, tak jej kričali: „Teta pozor, kozy.“ Ona sa dívala okolo, že kde. Povolil jej vrchný diel plaviek.


Lenka:
Na dovolenke v Bulharsku. Vlny, bláznenie sa, moje nové trojuholníkové bikiny. Prišla vlna a strhla vrch plaviek. Nič som si nevšimla. Môj chlap, 10 metrov odo mňa kričí. Ja si ukazujem na uši, že nepočujem. Ukazuje na prsia. Ja sa rýchlo skrývam pod hladinu. A aby to nebolo málo, večer sme pili na terase. Bola tma. Zažala som svetlo v izbe, dala dole plavky a prešla sa popri oknách. Keď som prišla piť, vítali ma potleskom. Že kto nevidel v mori, videl teraz.



Jaro:
Ste na pohovore. Prešli ste 3 kolami a máte záverečné sedenie s konateľom. Rozprávate sa o vašom plate a budúci šéf rozkročí nohy. Zbadáte, že má roztrhnuté nahavice a v slipoch – „vatovec“. Smial som sa. Konateľ ma skoro neprijal. Tak som ho nato upozornil.


Ingrid:
Už je to veeeeľmi dávno, keď som ešte do práce chodievala MHD a takto v zime o 7.30 h ráno som stála na zástavke oproti Zimnému štadiónu. Bola plná ľudí, ktorí išli do práce, ale boli tam aj mamičky s deťmi, ktorí išli do školy. Zrazu počujem mužský hlas ako sa ma pýta: „Prosím Vás, koľko je hodín?“ Keď som sa otočila a išla som odpovedať, vidím ako chlapík drží v ruke svoj penis a robí s ním "smiešne pohyby"! V prvom momente som bola v šoku, ale v druhom som si povedala, že veď to nie je prvýkrát, čo sa mi takáto vec stala, nedám sa vykoľajiť a ukážem mu, že sa ho nezľaknem! Suverénne som na neho zakričala nasledovné: „Ty smrad jeden, poď sem, nech ťa do neho kusnem!!!“ Lenže ja som chcela povedať: „Ty smrad jeden, poď sem, nech ťa do neho kopnem!!!“ To ste mali vidieť, ako sa rozbehol preč, ale aj všetky mamičky ako pratali svoje detičky odo mňa čo najďalej! No trapaaaas ako hrom!


Luky:
Ahoj tankoval som na benzínke, vošiel som dnu aby som zaplatil. Ako som sa dostal na rad hovorím, že budem platiť kartou. Predavačka hovorí: „Nech sa páči a ukázala na terminál.“ Ja na to: „Mám vložiť či pretiahnuť? V tej chvíli - 10 ľudí na pumpe výbuch, ja som sčervenel až som nevedel prísť na PIN.



Sofia:
Stalo sa to naozaj mne, ale je to pekných pár rokov.   Sme športovo založená rodina. Každý rok sme chodili lyžovať na to isté miesto takže sme ho poznali zhora – zdola, zľava - zprava.  Áno, občas bolo treba zájsť na WC. A áno, každý sme mali svoje miesta v lesíkoch okolo svahu. Jeden deň to na mna prišlo. Ako správna žena "musím okamžite" - je to vec života a smrti. Vpálila som do lesíka, lyže naširoko, na traky pod bundou nebol čas, gate dolu a aaaaah. Ale v tom sa lyže začali pomaličky hýbať a rozširovať. Vzpriečená v nohaviciach, neschopná vstať do lyžiarok, som sa snažila nespadnúť a odrať si svoje drahé polky. Zápasila som statočne, ale neúspešne. Lyže zrýchľovali a ja som len skúšala míňať konáre pod sebou. Vletela som v tomto komickom podrepe, so svietiacim zadkom na druhý svah, preletela pomedzi pár lyžiarov a zmizla v ďalšom lesíku. Zastavil ma stúpajúci svah a obrovský strom. Pomaly som sa rozuzlila, poobliekala a sadla na pník. Snažila som sa svojou pubertálnou dušou spracovať najväčší trapas v živote. Sedela som tam dlho a čakala na tmu. Tá neprišla a tak som sa odhodlala na svah.
Dodnes to nikto nespomenul, pravdepodobne som zažila len anonymnú potupu.


Peter:
Ako vojak základnej vojenskej služby som sa zúčastnil súťaže Mister Boy Armády Slovenskej republiky. Po absolvovaní rôznych kategórií prišla na rad promenáda vo vojenskej spodnej bielizni. Rozhodol som sa, že to okorením a pod vojenské som si dal svoje vlastné. Slipy. Takže samotné korenie prišlo, keď som sa rozhodol, že to vojenské si stiahnem, predsa nech je zábava, lenže čo čert nechcel, určite ani prítomný náčelník bratislavskej posádky, ja som si stiahol aj slipy pod tým. Takže v tom momente som ostal stáť pred asi 599 študentmi ako Adam so slipami na kolenách. Do dnešného dňa si pamätám tváre z prvých radov toho kina, ktoré plakali od smiechu a zakrývali si oči..



Odporúčame