Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

TOP 15 ÚCHYLIEK, ku ktorým ste sa priznali

  • Redakcia

Dnes Ranná šou stála naozaj za to. Aj vďaka vám...


V dnešnej Rannej šou sa Junior a Marcel pozreli na to, aké máte vy, naši milí poslucháči najšialenejšie úchylky. A veruže kamaráti  nalejme si čistého vína, napísali ste nám poriadne šialenosti.  Rozhodli sme sa vybrať týchto TOP  15 ÚCHYLIEK.


Miška:
Môj manžel je tzv.MONK čo sa tyká auta... To, že ho umýva 4x do týždňa je ešte v pohodke, horšie je, že všetky "fukáre " musia byt v rovine, keď zaparkuje, kolesá musia byť vyrovnané ako aj znak na volante auta, keď nastupujeme, musíme si vždy otrepať nohy, aby sme dnu nejaký ten kamienok nedoniesli, samozrejme v aute sa neje a nepije !!! Ale najhoršie je to, že už aj mňa a nášho skoro 2-ročného syna "zmagoril". Keď idem s malým v aute iba ja tak, malý okolo umyvárky vždy zahlási: "Mama umy auto!"



Katka:
Neviem, či je to úchylka, ale nezaspím bez toho, aby som si nenakrémovala chodidlá (nezaspím, nikdy!) a dvere v spálni musia byť otvorené presne na 10cm. Aj keď už takmer spím a priateľ príde do spálne neskôr a dvere buď zavrie, alebo sú otvorene viac, tak sa postavím a pootvorím ich na 10cm. Už mi vraví, že som chorá.

Zuzka:
Gombičky na perine musia byť pri nohách, NIE pri hlave a keď si umyjem zuby presne 3x vypláchnem ústa!

Lucka:
Ja musím všetko robiť násobkom 4... Keď kráčam, musím urobiť toľko krokov, aby to skončilo štvorkou... Keď jem, tiež všetky sústa skončia štvorkou... hlasitosť v aute - násobok 4 atď..atď..

Maťo:
Keď niečo píšem, tak vždy si 2 minúty vykladám veci a potom keď ich ukladám späť tak musia byť uložené podľa "teploty" farieb 



Boženka:
Keď varím, musím piť kofolu, ale len v nedeľu. Inak mi to ani nenapadne :)


Helga:
Zo slabík na poznávacích značkách skladám slová a keď je na mikrovlnke nejaké číslo, tak ju vynulujem, otáčam toaleťák tak, aby bol správne.. aj na návštevách. Presúvam svojho psa aj s pelechom podľa toho, kde je slnko a keď slnko utečie pár cm tak presuniem aj psa.

Janka:
Na strednej na intráku som mala spolužiačku, ktorá nikdy nevyhodila staré, alebo poškodené silónové pančušky do koša, kým ich nevyprala..veď ,,azda nebude vyhadzovať špinavé a smradľavé"!

Martina:
Po každom umytí rúk pretieram vodovodné batérie do sucha (mam na to zvlášť vyčlenený malý uteráčik)

Monika:
Keď sme bývali ešte v paneláku na 5-tom poschodí, schválne som chodila peši, aby som všetkým susedom napravila koberčeky pred dverami. Niekedy som aj do školy meškala, ale všetky koberčeky boli v správnom uhle.



Kristína:
Vždy, keď idem cez prechod a mám bledé tenisky, tak stúpam len na čierne čiary. Keď mám tmavé tenisky, stúpam zas len na biele čiary. Kvôli kontrastu. Asi si myslím, že ma bude lepšie vidno.

Simi:
Ja mám úchylku, že pozerám každému ĽAVÉ ZÁPÄSTIE a keď ho má pekné, tak sa neviem prestať pozerať a HLADKÁM ho. Do nekonečna...


Mária:
V noci, keď nemôžem zaspať počítam po dedine starých mládencov, staré dievky, staré ženy, ktoré ešte nosia sedliacke šaty, či je v dedine viac vdovcov alebo vdovíc, kto ešte nikdy nevlastnil auto...a vždy si vymyslím niečo nové a potom "konzultujem" s mamičkou.


Vladimír:
Hlasitosť rádia v aute musím mať vždy na párnom čísle, keď je to do 20. A po dvadsiatke zásadne len násobky päťky (20,25,30,35)
 

Rado:
MUSÍM mať stôl v obývačke presne na takom mieste, aby obe predné nohy lícovali so štruktúrou na parketách..ak stôl niekto posunie som nervózny a ihneď ho napravujem, aj keby trebárs návšteva nedočiahla na jedlo...a posledné roky si uvedomujem, že už takto hrabe aj manželke a robí to isté..no nie je to úžasné?
Odporúčame