Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

TOP 15 hlášok, ktoré ste bonzli na svojich puberťákov

  • Redakcia

Keď máte doma puberťáka..

V dnešnej Rannej šou riešil Junior a Marcel tému: Máme doma puberťáka. Vy, naši milí poslucháči, ste na svojich puberťákov prezradili mnoho vtipných hlášok, ktoré nás výborne  pobavili. Toto je výber tých najlepších!


Gabriela
Veľmi som sa ponáhľala, keď som schovávala bielizeň do skríň a tak sa mi stalo, že bielizeň svojich detí som dala do našej rodičovskej skrine. Syn mi nechal takýto odkaz:
„Serus matko! Spisujeme petíciu na tvoje odsťahovanie z dôvodu krádeže slipov, gatiek a ponožiek! Sme plne rozhorčení! Tvoje dni skončili, matko...“

Monika
Môj 13-ročný syn sa vždy, ak chcem, aby robil to, čo chcem ja (učil sa, venoval sa krúžku, športu...), spýta: „Dokedy budem žiť tvoj život?“. Moja odpoveď: „Dokedy budeš jesť moje rezne.“

Ala
Náš syn, keď to s ním plieskalo a my sme mu vysvetľovali, že za našich čias sme nemohli to a to, vždy poznamenal: „Ja nemôžem za to, že vás za komunistov bili“. 



Jano

Moja takmer pubertálna dcéra túži byť zverolekárkou. Všetko teraz rieši tak, ako by to riešil zverolekár. Manželka si raz potrebovala uľaviť na duši a spustila, čo jej v práci nevyšlo, čo nefunguje – no deň na slučku. Dcéra zo zadného sedadla zverolekársky zahlásila: „No čo s tebou, teba už len utratiť.“


Anonym
Ahojte, ja mám 6-ročného syna, ale mám pocit, že puberta sa u neho prejavuje naplno.
Pri výchovnom karhaní ma s obľubou odbije vetami:
"Mama, zamysli sa nad sebou." 
"Uvedom sa, prosím ťa."
"Nepanikár."

Zuzana
Ahojte, mám 15-ročnú dcéru a vždy keď sa vytočím, v snahe vychovávať mi povie: “Ale Zuzi, daj si chvílku pro sebe“..... A som kludná.


Zuzu
Moja 15-ročná dcéra ma vie parádne vytočiť aj niekoľkokrát za deň. Keď jej potom podľa nej dlhým monológom vysvetľujem čo a ako a dívame sa pri tom na seba, tak sa ma s kludom Angličana opýta: "To mne hovoríš?"



Gabriela
No môj syn dávno nie je puberťák (aspoň vekovo nie - včera mal 22), ale niekedy mám pocit, že ho snáď ....
 
 
Minule sa ráno zobudím, idem ho pekne pozdraviť a on:
"Dobré ráno škaredá teta, čo ste urobili s mojou mamou?"
no nezabijete ho??? :-)

Romana

Čaute, no my ešte ani nemáte puberťáčky, máme dve baby, 7 a 5 rokov.
No už teraz, ak sa ich snažíme nejako usmerňovať, tak radi používajú známu formulku z HOTEL TRANSYLVANIA: „BLÉ, BLE, BLÉ“
Bože čo bude o päť rokov?

Mira
Tak  nie  ešte  12 ročná  puberta, ale po  tejto  príhode ...
čo bude , keď tých 12 rokov  bude mať?
Môj synovec ,6 ročný,  na otázku  " To máš  nové autíčko ?"
Odpoveď  :  " TO  NERIEŠ "

Anonym
Dobre ránko, výsledky výchovy, že sprosté slová sa nehovoria - kreativita pubertiaka,
"TY KOMPOT VYJEDANY" 




Peter
Moja dcéra mi po rozvode zadrela: "Tati môžeš si nájsť frajerku, ale s podmienkou, že to nebude moja rovesníčka!"


Marta
Môj pubertiak, keď som minule prišla domov výrazne ostrihaná, tak sa ho pýtam, že či lepšie. A on: "Ja to neviem zhodnotiť, lebo nepatríš do mojej vekovej kategórie, ale vyzeráš na sviežich 40."


Viera
Keď ma môj syn ako spolusediaci v aute cestou zo školy niečím štandardne vytočil, vo vývrtke som   sa na neho zahnala rukou . Dvihnutým lakťom, veľmi pobavene, akože preľaknutý v okamihu posmešne skríkol: ,,Diu!! Takú ti!!“ a nakoniec ešte poznamenal: ,,Mať, nebuď agresívna!"

Anonym

Ahojte funko:-) mám dvoch pubošov doma, ten starší Boris prezíva mňa ako mamu bublinka a sestru korky buček, pretože stále zúri. Ten mladší syn Simon je kludas, má frajošku:-) Niekedy je to des, keď pravdu chcú mať obaja, no ani jeden ju nemá. Ale švihá to s nimi:-) 
 
Odporúčame