Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Už 14 000$ utratila za kostýmy Disney princezien. Dôvod, pre ktorý to robí, ťa prekvapí

  • Redakcia

Keď sa tvoj detský sen stane skutočnosťou a robí radosť i druhým

Spomeň si, čo si v detstve odpovedala na otázku „Čím chceš byť, keď budeš veľká?“. Možno si aj ty, rovnako ako tisíce ďalších dievčat, odpovedala: „Ja chcem byť princeznou!“ Keď si vyrástla, veľmi rýchlo si si však uvedomila, že tvoja fantázia zostane len v snoch a realita bude celkom iná. 25-ročná Sarah Ingle sa však odmietla svojho sna vzdať. Na to, aby sa mohla meniť na Arielu, Annu, Elzu, Popolušku, Snehulienku a ďalšie, utratila už 14 000 $. Nerobí to však z rozmarnosti, ale z celkom iného, úctyhodného dôvodu. Rovnako ako každá princezná, aj Sarah robí dobré skutky a ako dobrovoľníčka navštevuje vo svojich kostýmoch deti v nemocniciach a organizuje pre ne rôzne hry.




„Nikdy nezabudnem na deň, kedy som bola požiadaná o zorganizovanie oslavy pre dievčatko, ktoré porazilo rakovinu. Vidieť radosť v jej očiach a nadšenie, s ktorým spievala spolu so mnou, bolo skvelé. Bol to ten najúžasnejší deň."


 








Odporúčame