Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Čo o nás prezrádzajú fotky, ktoré pridávame na Facebook alebo Instagram?

  • Redakcia

Ak je tvoj Instagram plný selfie, prezrádza to o tebe mnoho!

Čo o nás prezrádzajú fotky, ktoré postujeme na svojom profile na Facebooku alebo Instagrame? Možno si sa doposiaľ nad tým nezamýšľal, no mnoho. Svetu vraj prezrádzame skryté komplexy a tajné túžby, o ktorých často ani my sami nevieme. 


1. SELFIE ( v zrkadle, vo výťahu..)

Množstvo selfie na tvojom profile vraj odhaľuje tvoju potrebu po uznaní, pochválení, samoľúbosť a sklon k narcizmu


2. SEXY SELFIE 

Duck face a príťažlivé pózičky - Tvoje posolstvo svetu znie: "Som slobodná, pripravená experimentovať." Zamysli sa nad tým, či sa svetu potrebuješ ukazovať ako "na trhu" a používať svoje telo ako návnadu. Naozaj veríš, že rozumným mužom hľadajúcim vážny vzťah sa páči práve toto? 


3. FOTKY PÁRIKU

Je to demonštrácia tvojho vzťahu a skutočnosti, že ho vnímaš ako silný a dlhodobý. Je to spôsob, ako svetu povedať: "Nie som sám, som milovaný, potrebný a oceňovaný." Ak máš však na profile takýchto fotiek veľa, mal by si sa sám seba spýtať, či to naozaj potrebuješ robiť. Čo chceš tým svetu povedať? Možno je to vraj skrytá potreba, dokázať tvojmu ex, že si šťastný.


4. SKUPINOVÉ FOTKY

Ak máš na svojom profile veľa fotiek z párty, na ktorých sa skvele zabávaš so svojimi priateľmi, môže to vraj naznačovať vnútornú osamelosť a prázdnotu. Tiež to môže naznačovať tvoju túžbu niekam patriť, zaradiť sa do nejakej skupiny.
 


5. ZVIERATÁ A FOTKY SO ZVIERATAMI

Ak si fotograf a zdielaš fotky zvierat, nie je na tom nič zvláštne. Ak si však napr. muž dá na profilovú fotku vlka, chce pôsobiť ako odvážny a silný, pravda je však iná. Ženy spravidla postujú fotky rozkošných zvieratiek. To vraj môže o nich prezrádzať sentimentálnosť a nezrelosť.
 

6. PRÍRODA

Opäť nie je reč o profesionálnych fotografoch. Ak máš na svojom profile mnoho fotiek prírody, môže to znamenať spokojnosť so životom. Si úspešný a teraz môžeš obdivovať prírodu a svet. Napriek tomu to však môže naznačovať i to, že si už unavený so svojho uponáhľaného života a túžiš po pokoji a súkromí.


7. FASHION, 
STYLE A TRENDY FOTKY

Množstvo takýchto fotiek vraj odhaľuje túžbu po emocionálnej podpore a po pochvale tvojho vzhľadu, vo forme lajkov a lichotivých komentárov. A to je dôvod, prečo by si mal porozmýšľať o svojej sebaúcte, sebavedomí a iných formách, ako si ho vybudovať. Nie vo virtuálnom svete. 
Odporúčame