Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Susedské vzťahy sú niekedy čistá telenovela. Reálny príbeh poslucháčky.

  • Redakcia

Ľudská domýšľavosť dokáže veľa...

Susedské vzťahy sú niekedy čistá telenovela. Reálny príbeh poslucháčky, ktorá chce zostať v anonymite. Na úvod píše: „Čaute. Píšem Vám Príbeh, ktorý nevymyslíš, príbeh, ktorý píše život či radšej ľudská domýšľavosť.“

..A TERAZ K VECI:

Bývam v bytovke, kde boli nezhody za upratovanie, kde sme v konečnom dôsledku boli my zlí a ja konkrétne označená ako najväčší problém v bytovke. Po nejakých poradách sa dohodlo upratovanie pre pokoj všetkých. Prešli 3 týždne, upratovali sme 2 rodiny až prišlo na ďalšie upratovanie. Vtedy mi prišla takáto krásna SMS pre hlinu opadanú z topánok.

"Ahojte rodinka, ďakujem za darček na schodisku, ste zlatí. Pekne prežitie posledných dni v starom roku a v tom novom, viacej..."


Samozrejme, že nás to nahnevalo, pretože som bola rada, že sa dohodlo upratovanie a bol chvíľu kľud. K vysvetleniu došlo hádkami krikom a obviňovaním na nás, že my dotyčnú nenávidíme. Tu dochádza k zlomu celého príbehu, pretože tu sa manžel dozvedel, že (v úvodzovkách) "že ju pred 2 rokmi poohováral vo firme pred frajerkou jej bývalého frajera!!! a že preto sa rozišli."

Najväčší fór je, že manžel v danej firme robí iba 1,5roka! A tým pádom nás daná osôbka neznáša pre niečo, čo sme ani neurobili a ani o tom nevieme a ani tých ľudí nepoznal v čase, keď sa to malo odohrať. A najväčšia bodka bola, keď riešila, že prečo jej to nepovedal, že to nebol on! Ako sa dá obhájiť niečo, o čom neviete?? A ešte, keď zistíte, že v skutočnosti sa ti odohralo viac ako 2 roky dozadu?

Takže toť príbeh, ktorý zdvíha tlak hlavne nám. Vďaka za pozornosť.

Odporúčame