Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Z internetu si objednal zubnú protézu za 47€. Keď si ju vyskúšal, pochopil, prečo bola taká lacná

  • Redakcia

Sleduj chalanovu fotku s protézou

Mysleli sme si, že po všetkých tých bizarných skúsenostiach s internetovým nákupom (POZRI TU), sa ľudia poučili. Žiaľbohu alebo aj chvalabohu to tak nie je. Aspoň sa totiž máme na čom baviť. Najnovšie sa do kategórie týchto ľudí pripojil 19-ročný Ben Watson.

Benovi sa nepáčili jeho zuby na fotkách s bleskom. Túžil po hollywoodskom úsmeve. Keďže bežne stoja zubné protézy okolo 1000 eur, rozhodol sa ušetriť a hľadať svoj vytúžený úsmev na internete. Našiel a hneď za skvelú cenu – 47 eur!



„Protéza bola za fakt dobrú cenu. Myslel som si, že to bude dobrá investícia a že keď pôjdem von a nasadím si ju, nikto si nevšimne rozdiel. Keď som zuby však uvidel, pochopil som, že táto kúpa bola najväčšou hlúposťou, akú som kedy urobil. Včera som bol v obchode a priskočila ku mne matka s dcérou. Spýtali sa ma, či sa môžu so mnou odfotiť, pretože som ten chlapík s protézou. Je to bláznivé“
 
 
 
 
Odporúčame