Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Rusov straší toto tajomné video! Ak nepôjdete voliť, budete mať doma gaya, odkazuje

  • Redakcia

Internetom sa šíri toto tajomné video

Na prvý pohľad nevinné a možno aj jemne vtipné video sa objavilo na internete pred pár dňami. Začalo sa šíriť rýchlosťou svetla, a to bol aj zámer tvorcov videa. Nevedno, kto za ním stojí, no podľa Guardian: "Video vytvoril tím prezidenta Vladimíra Putina alebo volebná komisia, ktorú kontroluje vláda."

Krátke video začína v predvolebný večer. Manželský pár sa ukladá do postele. Manželka upozorňuje muža, že nastavila budík na 9 ráno, aby mohli vstať a ísť voliť. Na to sa muž ohradí, že prečo by mal vstávať, že si radšej pospí. Keď sa však muž ráno zobudí, čaká ho niekoľko nemilých prekvapení. Pred dverami stojí generál a za ním černošský vojak. Muža generál povoláva do armády. Muž ostáva prekvapený, nakoľko už má dosť rokov na to, aby vstupoval do armády. Zabuchne im preto dvere pred nosom.



Ešte väčšie prekvapenie ho však čaká v kuchyni. Tam sedí muž v ružovom tričku a upravuje si nechty. Nový zákon nového prezidenta prikazuje, aby ruské rodiny prichýlili homosexuálov, ktorých opustili ich partneri. Takto sa teda môže radikálne zmeniť život, ak nepôjde muž voliť. Video vzbudilo v ľuďoch poriadne zdesenie, no hlavne ho označujú za homofobické a xenofóbne. 

Odporúčame