Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Odsťahoval sa od rodičov a začal flákať školu. Mama pristúpila k náprave!

  • Redakcia

Neskoré príchody, znížená známka zo správania..

Zo života. Syn poslucháčky Martinky dospel a začal bývať „vo vlastním“. Ťažký moment pre každého rodiča, no život je raz taký. Avšak, po tom, čo sa odsťahoval, prišli nepríjemnosti. Začal flákať školu, dokonca mal zníženú známku zo správania. Tak mama pristúpila k náprave:

„Ahoj chlapci, nedá mi nepochváliť sa svojím čerstvo dospelým synom. Na veľké naliehanie som mu dovolila samostatne užívať náš malý starý byt pod podmienkou, že bude udržiavať poriadok, dodržiavať nočný kľud a zdrží sa nepovolených návštev. Konečne sa naučil používať umývačku riadu, práčku, vyvešať prádlo, vyniesť smeti ešte pred ich rozkladom, povysávať - to všetko pod hrozbou banu z bytu. Avšak po opakovaných neskorých príchodoch do školy a zníženej známke zo správania som bola nútená pristúpiť k poslednej výzve na nápravu. Výsledkom je zoznam ranných povinností, ktoré si spísal a vyvesil na chladničku. K zoznamu nemám čo dodať.“


 
Odporúčame