Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Premiérovi Pellegrinimu vypadol z vrecka zvláštny biely predmet. Internet zaplavili vtipné reakcie!

  • Redakcia

Výber tých najlepších vtipov + premiérové vysvetlenie

Ak ťa aspoň trošku zaujíma dianie na Slovensku, zrejme neušlo tvojej pozornosti, že náš nový premiér Peter Pellegrini má za sebou prvý deň svojho premiérovania. Pondelková tlačovka s Bélom Bugárom však zapríčinila, že sa premiér už v prvé dni svojho pôsobenia stihol stať hviezdou internetu. Pred tlačovkou mu totiž počas vyberania mobilu vypadol z vrecka zároveň aj zvláštny, podlhovastý biely predmet. 



A keďže sa nám už nejedenkrát potvrdilo, že slovenskému národu zmysel pre humor vôbec nechýba, internet zas a znova zaplavili vtipné reakcie. A tak sme len a len pre teba spravili
sumár toho najlepšieho..

Ešte pred tým, na ujasnenie veci, pridávame aj oficiálne vyjadrenie Petra Pellegriniho, ktorý celý incident objasnil tak, že islo o špáratko v papierovom obale.












 











 





Celý incident sa rozhodla analyzovať reportérka RTVS Zuzana Kovačič Hanzelová spolu s kolegom
Pavlom Kalinským. Na svojom facebookovom profile píše:

"Dnes sme s Pavol Kalinsky hodnú chvílu analyzovali všetky dostupné zábery “bieleho balíčka”, ktorý vypadol novému premiérovi z vačku ešte v pondelok. Máme zábery v HD, aj v SD, po jednotlivých frame-och sme to zoomovali, pozerali, pauzovali, zoomovali, analyzovali. 
Tento zaber je najlepší uhol, ktorý sme našli, a v ktorom “balíček” naozaj vyzerá ako špáradlo. Samozrejme, urobt si názor môže každý sam. Doterajšie zábery boli nižšej kvality ako tie naše. Mňa osobne naša analýza presvedčila, že premiér hovorí pravdu."



 
Odporúčame