Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Keď je muž sám doma, stávajú sa rôzne veci!

  • Redakcia

To najlepšie z rána od Juniora a Marcela...

Prednedávnom nám poslucháčka Andrejka urobila deň. Svojho muža nechala doma samého. Rozhodol sa, že upečie pizzu. Avšak, ako podložku zvolil podložka na krájanie zeleniny. TAKTO TO DOPADLO – POZRI!

Dnes Junior s Marcelom v tejto téme pokračovali. Tu je výber toho najlepšieho:

---------------------------------------------------------------------------------------------------

MARTINA:

Bratranec na intráku so spolubývajúcimi varili vajíčka namäkko. Po 30 minútach zavolal mame, ako dlho to treba variť, lebo tá škrupina stále nezmäkla.

PATRÍCIA:

Môj priateľ bol na PN s chrípkou. Ja som šla ráno do práce a kázala som mu nech si urobí čaj. Samozrejme, zalieval si ho do skleneného džbánu a... marodil ďalšie dva týždne na popáleniny na stehnách.

DOMINIKA:

Môj manžel je technik špecialista.  Začalo byť teplo, poslala som ho vypnúť kotol. Teda pokyn: prepnúť vločku na slniečko. Večer sa sprchujem, zrazu studená voda. Tak sa pýtam, ako vypol ten kotol. On: „Z elektriny.“ Od teplej vody odstavil na pol dňa tri rodiny.

KATKA:

Keď už spomínate manželov a ich príbehy, tak ja si vždy spomeniem na kolegynkinho manžela. Vždy v  období pečenia a lepenia lineckých koláčikov (teda na Vianoce a veľkú noc), keď ho kolegynka poverila polepiť koliečka a on zlatý mužíček polepil plné koliečka s plnými a tie s dierkou samozrejme tými istými. Keď prišla domov nevedela, či sa má smiať alebo ho doraziť. A on jej na to ešte, že: "a vieš aká to bola fuška natierať a zlepovať tie dierkové?“

ANONYM:

Môj muž keď bol doma sám, tak pri praní použil aj prášok aj aviváž. Akurát to nebola aviváž. Bol to čistič na podlahy. V pohode to tak vypral. Keď som sa ho spýtala, či nevie čítať, pretože tam je jasne napísané "ČISTIČ  PODLÁH" povedal, že to bolo vedľa prášku predsa!

KUBO:

Bývam s otcom a bratom, čiže príhod z kategórie "keď je chlap doma sám" máme až príliš. Otcovou špecialitou je nechať hrniec na zapnutom sporáku a odísť. Raz nechal variť vajcia na tvrdo a odišiel. Voda sa odparila a vajíčka sa zahrievali ďalej... až... začali vybuchovať. Následky boli smutno-smiešne. Neskutočný, nevyvetrateľný smrad, vajíčka všade a večer zakončil smutný otec čistiaci digestor pinzetou. Ale inak varí božsky.

LÍVIA

Keď ste spomínali ako si muž doma počína sám, tak posielam foto. Chcel ma prekvapiť:

JOZEF

Švagor je špecialista. Prvý príbeh: žena odchádza do práce a nechá mu kurča na stole a odkaz - daj ho grilovať so sáčkom, ktorý som tam nechala. Žena sa vráti, kurča ugrilované. V pôvodnom balení aj s polystyrénovou táckou a drobkami vo vnútri.

Druhý príbeh: žena opäť odchádza do práce. Odkaz: daj psovi jesť. Nechá tam aj hrniec so zbytkami jedla z troch dní. Vedľa neho hrniec s jeho večerou. Hádajte, čo jedol pes a čo švagor?

ERIK:

Keď som mal asi 16, rodičia išli na dovolenku a mamka pred odchodom mi vraví, že na sporáku mám zeleninovú polievku, ja na to OK. Po 4-dňoch, keď som prišiel večer domov, pozerám, že na sporáku polievka. Musel som dosť dochucovať lebo bola dosť kyslá. Nechápal som. Moja mamka a kyslá polievka? Teraz už viem.

MICHAL:

Mám takú príhodu so svokrom. Svokra ho v nedeľu poslala k babke pre rebrá, keďže varila. Svokor bez slova vstal a odišiel. Čo doniesol? Rebrík! Doteraz sa na tom bavíme a on len tvrdí, že bolo mu cudne, že na čo chce rebrík.

MAREK:

Býval som ešte s rodičmi, bol som sám doma. Mama navarila guláš, chcel som ho ohriať. Nešiel plyn. Napadlo mi, ohriať guláš v hrnci so špirálou na varenie vody, ktorú sme nosili do Bulharska na dovolenky. Zrazu strašná rana a vyhodilo elektrinu. Guláš všade. Na strope, na linke, na stenách. Rýchlo som vyhodil špirálu a vyhodil z balkóna. Keď prišli naši ťažko som im vysvetľoval ako to bolo.

EVA:

Otec si robil špagety. Scedil ich ako zemiaky, cez pokrievku. Viete, odkiaľ ich jedol... Alebo raz dostal chuť na niečo teplé. Ohrial si sardinky, rovno v konzerve. Smrad a olej po celej kuchyni. Vraj mu chutilo.

Odporúčame