Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Svalnáč The Rock sa opäť stal otcom! Pozri, aký je najnovší prírastok do jeho rodiny roztomilý

  • Redakcia

Nádherné bábätko!

Kto by už len nemiloval známeho svalnatého herca prezývaného v hereckých kruhoch The Rock. No je možné, že v roli otca si ho až tak nevšímate. A to je chyba, pretože Dwayne sa svojej rodine stíha venovať na 100%. Dôkazom sú jeho fotky a videá s roztomilou dcérkou Jasmine.
 
Drsný Dwayne pôsobí pri svojich zlatíčkach ako úplne iný človek. Dovolí im všetko a veľmi rád s nimi trávi svoj čas. S bývalou manželkou má dcéru Simone Alexandru a s terajšou partnerkou má dcérku Jasmine.  

 

Takto krásne s Jasmine oznámil, že sa stane veľkou sestrou.
Vo svojich 45- rokoch sa tak Dwayne stal opäť otcom.  

Do jeho babinca mu pribudlo ďalšie dievčatko. Svoju dcérku Tianu Giu Johnson si The Rock pritúlil k svojej svalnatej hrudi. Naznačuje tým, že bude vždy v bezpečí, pretože ju ocko vždy ochráni. 

"Som požehnaný a hrdý, že som priniesol do tohto sveta ďalšie silné dievča. Počas celého môjho života som bol vychovaný a obklopený silnými milujúcimi ženami, ale po tom, čo som sa zúčastnil pôrodu Tie, je ťažké vyjadriť novú úroveň lásky, rešpektu a obdivu, ktoré mám voči @laurenhashianofficial a voči všetkým ostatným mamám a ženám tam von. Ak niekedy naozaj chcete pochopiť jediný najsilnejší a prirodzený okamih života, ktorý vám sám ponúkne - buďte pri narodení dieťaťa."
 
Toto je len niekoľko krásnych slov, ktoré Dwayne venoval svojej novonarodenej dcérke.  
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa therock (@therock),

Odporúčame