Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

V Rannej šou sme hľadali NAJLEPŠÍCH SPOLUJAZDCOV!

  • Redakcia

Prečítaj si to najlepšie...

Junior s Marcelom v dnešnej Rannej šou hľadali tých „najlepších“ spolujazdcov. Písali ste neskutočné príhody, miestami sme až plakali, takže sme urobili výber toho najlepšieho:

LENKA:

Mám vodičák rok a pol. Otec si vždy sadne do auta, vypne mi rádio a povie: „Počúvaj motor“. Kŕčovito sa drží dverí a ja počujem, ako mu praská plast pod rukami. Pol kilometra pred semaforom dupe na imaginárnu brzdu.

ZLATA:

Môj otec bol inštruktor. Na všetkých bol milý. Keď sme však sadli do auta my, tak to boli obrátky. Moju mamu raz vysadil uprostred cesty do Bojnickej ZOO. Celý deň sme čušali, aby aj nás niekde nevysadil.

DARINA:

Keď šoféruje manžel, tiež mu do toho kecám, chytám kľučky, úchytky nad dverami, krčím nohy, zatváram oči... Raz môj muž prišiel do kuchyne, ja som varila a začal: „Soľ! Soľ! Ešte soľ!“. Vrátil mi to.

DUŠAN:

Najlepším spolujazdcom je určite moja manželka Evka. „Silou“ ovláda autá okolo nás. Akonáhle sa k nám priblíži iné auto, začne ho odtláčať rukami ako rytier Jedi.

HANKA:

Manžel sa s kolegami vozil do práce a každý týždeň striedali auto. Môj manžel sa s nimi vždy rozprával, aby nezaspali. Keď šoféroval on, všetci driemali. Tak si dal slnečné okuliare a silno, nahlas zachrápal. To ste mali vidieť tie oči. Už nikto nezaspal.

JANA:

Manžel neznáša, keď mu niekto kecá do šoférovania. Kolegyňa to vie, ale raz jej nedalo a tak sa snažila opatrne: „Branko, tí pred nami brzdia, my nebudeme?“

ANDY:

Mala som čerstvo vodičák a viezla som otca, mamu a brata. Otec mi do toho neustále kibicoval. Keď sme sa blížili do kolíznej situácie, otec začal pridávať na hlase. Zrazu brat zo zadného sedadla kričí: „Nechajte ju! Nech nás sama zabije!“


DUŠKA:

Otec môjho priateľa mal EMBéčku a vozili sa dvakrát do roka zo Žiliny do Prešova. Deti v aute (5, 7 a 9), len v pančuškách s klinom – v aute bolo teplo a pohodlne. Lenže deti kučkovali a smiali sa, tak otcovi došli nervy a pod Tatrami ich vyhodil v tých punčoškách do snehového záveju. Mama sa bála, aby nebola v záveji tiež, tak sa tvárila, že nemá deti. Naozaj sa to stalo, chlapci sa dodnes na tom zabávajú.

Odporúčame