Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Hľadali sme tých najjedinečnejších susedov!

  • Redakcia

Sleduj výber Juniora a Marcela...

V týchto dňoch oslavujeme Európsky deň susedov! Práve pre to Junior s Marcelom hľadali tých najjedinečnejších. Písali ste. Veľa ste písali. Aj fotky ste posielali. Tu je výber toho najlepšieho:

TOMI:

Prenajali sme si chatu. Keď kamarát dorazil, zrámoval dve tuje v predzáhrade. Sused zahlásil: „Vy ste priamo z Bratislavy, však?“

NIKA:

Mám suseda, ktorého väčšinou stretnem pod vplyvom tekutých vitamínov. Raz mi takto hovorí že: „Ty kokos, ale si pribrala, mala by si viac sexovať.“ Povedala som mu, že viac sa už nedá a on na to pohotovo: „TAK NEŽER!“

MONIKA

Naši susedia od nás chcú, aby sme boli tichšie, keď sa sprchujeme, lebo počujú ako po sprchovaní položíme batériu. Taktiež, aby sme tichšie chodili - vtedy bol môj priateľ o barlách a mal chodiť tichšie.

TOMÁŠ:

Sťažoval som sa na susedovu ženu, ktorá vydáva nechutné zvuky v kúpeľni. Sused nato: “Ja viem.”


NIKOL:

Suseda nám teda dávala zabrať. Tvrdila, že chodím na strechu a fúkam jej do okna suché listy a kvety z muškátov a že si píše časy, kedy jej chodím v noci medovým prstom zvoniť na zvonček a búcham jej na dvere s metlou

RADO:

Sused oznamuje, že má psa:

 

MIŠO:

Boli sme cez víkend na chalupe a on sa v nedeľu ráno rozhodol kosiť.

Počas kosenia chytil do kosačky Veľký kameň a kosačku vyplo. Vtedy sa z neďalekej záhrady ozvalo: “Tak ci treba, bo v nedzelu kosiš.”

MIRKA:

Sused mi povedal, že pes ma brechať do 22-hej. Potom je nočny kľud, takže do rána ma byť ticho

JANKA:

Náš sused sa večne sťažuje, že mu všetko prerastá z našej záhrady do jeho. A potom ho vídam s košíkom, ako ide na úrodu.

 

Odporúčame