Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Oddaný 84-ročný manžel podstúpil kurz, aby vedel nalíčiť svoju manželku, keď stratí zrak

  • Redakcia

Krásne gesto!

Des a Mona sú skutočne krásny pár. Bok po boku žijú už celé roky a jeden druhého poznajú dokonale, no stále sú veci, ktoré nevedia a akosi neovládajú. 84- ročný Des je skutočne neznalý ženských kozmetických úprav, no prišiel moment, kedy sa to musel, no hlavne chcel naučiť.

83- ročná Mona stráca zrak. Je jasné, že jedného dňa oslepne úplne a nebude vedieť robiť mnohé veci. Jednou takou banalitou je aj líčenie a starostlivosť o pleť. Des si uvedomuje, že pre ženu je dôležité, aby sa cítila pekná. Veď keď je žena upravená, cíti sa akosi lepšie. Práve preto sa Des rozhodol, že sa naučí, ako svoju manželku nalíčiť, či ako sa postarať o jej pleť. Make-up artistka Rosie O'Driscoll sa rozhodla, že páru pomôže a naučí Desa základné kroky pri líčení. "Oni sú taký krásny pár a Des sa rád naučil, ako pomôcť Mone. Bolo zrejmé, že Mona stráca svoj zrak, a že jej Des chce pomôcť akýmkoľvek spôsobom."
 
 
Odporúčame