Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Turista zverejnil účet z kaviarne v Benátkach! Za 2 kávy a vodu zaplatil šokujúcu sumu

  • Redakcia

Musel sa buchnúť po vačku

62-ročný turista z Čile menom Juan Carlos Bustamente za nedávno rozhodol, že zavíta do krásnych talianskych Benátok. Po prechádzke mestom si sadol na terasu kaviarne Caffe Lavena na najznámejšom námestí Piazza San Marco. Keď mu však priniesli účet, Juan neveril vlastným očiam. 



Za dve kávy a dve minerálky mal totiž zaplatiť neuveriteľných 43 eur. Nahnevaný Juan si myslel, že musí ísť o omyl. Svoj účet zverejnil aj na Facebooku, kde sa s jeho názorom stotožnil kopec ďalších ľudí. „Veď to je zlodejina“, píše sa v jednom z komentárov. Vyjadril sa však aj zamestnanec kaviarne, ktorý chcel tento problém objasniť. Vysvetlil, že ak chcú zákazníci sedieť vonku, platia aj za tzv. zážitok. Kaviareň je totiž na lukratívnom mieste, kde si môžu vychutnávať historické centrum a počúvať orchester. Naopak, ak by si sadli vnútri k baru, kávu majú za 1,25 eura. Ak sa teda aj ty chystáš do Benátok, daj si na obdobné „poplatky“ pozor. 


 
Odporúčame