Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Keď kojila v reštaurácii, poprosili ju, aby sa zakryla. To, čo urobila, pobavilo celý internet

  • Redakcia

Jej reakcia bola skvelá

Niekto s dojčením na verejnosti súhlasí, niekto je naopak proti nemu. Napriek tomu, že žijeme v roku 2018, stále sa mamičky, dojčiace na verejnosti stretávajú s čudnými a pohoršenými pohľadmi. Svoje o tom vie aj žena menom Melania Dudley. 



Toto leto bola Melania so svojou rodinou na dovolenke v Mexiku. Keď obedovali v miestnej reštaurácii, potrebovala nakŕmiť svoje 4-sesačné bábätko. Keďže sedeli v zadnej časti, kde Melania nebola priveľmi na očiach, urobila tak pri stole. Mužovi, ktorý sedel neďaleko, sa to však nepáčilo. „Boli sme s rodinou na dovolenke v Cabo San Lucas, keď ma nejaký pán požiadal, aby som sa zakryla,“ povedala Melania. A tak táto vynaliezavá mamička neváhala a zareagovala. Zobrala si šatku a zakryla sa. No asi nie tak, ako pohoršený pán očakával. Fotku na Facebook pridala Melaniina známa a podotkla aj to, že sa Melania nenachádzala v žiadnej náboženskej oblasti a vonku bolo horúcich 32 stupňov. Príspevok má aktuálne už viac ako 225-tisíc zdieľaní. 
 
Odporúčame