Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Chalanovi, ktorý roznášal pizzu, hrozí 18 rokov väzenia. Robil s ňou niečo nechutné!

  • Redakcia

Nabudúce si to asi rozmyslí

18-ročný rozvážač pizze menom Burak S. zrejme netušil, do akých problémov sa môže dostať. Bezpečnostná kamera ho totiž zachytila, ako údajne pľuje do zákazníkovej pizze. Teraz mu hrozí až 18 rokov väzenia.



Zábery na kamere si náhodou všimol zákazníkov synovec, ktorý strýka stihol varovať. Zavolal mu, aby pizzu nejedol, pretože v nej má napľuté. Burak však všetko poprel a trvá na tom, že zákazníkovu pizzu len kontroloval. „Zistil som, že ide o veľmi problémového zákazníka. Preto som otvoril krabicu a overil som, či je pizza v poriadku,. Urobil som fotku a poslal som ju kolegom do reštaurácia,“ vysvetlil Burak. 

Chalan bol však napriek tomu zo svojej práce prepustený a obvinený z ohrozenia života a zdravia. Za tento druh trestného činu môže v Turecku dostať od 2 do 15 rokov, zároveň čelí aj obvineniam z poškodenia tovaru a ohrozenia zdravia zákazníka, za čo môže získať aj ďalšie 3 roky. 
  
Odporúčame