Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Klamstvá a lži, ktorým sme ako malí verili

  • Redakcia

Teraz sa na tom smejeme. To naj z Rannej šou...

Dnes Junior s Marcelom v Rannej šou, okrem iného, chceli vedieť, čomu ste ako malí verili, no boli to obyčajné klamstvá, v mnohých prípadoch vtípky starších súrodencoch. Tu je menší výber...


TATIANA
Ja som klasicky verila, že sviečková je zo sviečok, preto som ju nechcela jesť a podobné to bolo aj s cigánskou pečienkou.




EMMA
Keď som bola malá, nechcelo sa mi veľmi jesť a tak si moja mama vymyslela a stále mi vravela, že keď nebudem jesť, tak prestanem rásť a skončím pracovať v tých automatoch na kávu... aby svoju historku podporila, tak stále keď sme išli okolo nejakého automatu, tak nadvihla to okienko odkiaľ si vyberáte kávu pozdravila sa a poprosila si kávu... verila som tomu dokým som raz na internete nevidela prierez automatu.


VERONIKA
Môj drahý otec neznášal robiť špagety...tak nás presvedčil, že špagety sa nám povešajú na rebrá. Mama potom musela naprávať naše povedomie.


LEXI
Keď som bola v škôlkarskom veku, myslela som si, že slanina rastie na stromoch! Tá šnúrka čo visí z boku údenej slaniny bola akože stopka! Aj na záhrade u babky som hľadala ten strom...


JÁN
Bratovi som nahovoril, že je adoptovaný (nemá žiadne fotky z detstva, nepodobali sme sa) Keďže mama pracovala v detskom domove, tak tomu veril. Až do chvíle, keď išiel na operáciu slepého čreva a tam si prečítal svoj zdravotný záznam, kde boli uvedení rodičia...Mal asi 14 rokov.




RIŠO
Ja som ako malý uveril tomu, že keď budem moc rozprávať, tak sa mi minú slová. Pár dní mali odo mňa všetci pokoj.


MICHAL
Ja som voľakedy presvedčil moju nevlastnú sestru, keď sme boli v Chorvátsku, ktorá sa opýtala, že prečo tie lode striekajú tú vodu z boku (to je voda, čo z nich vyteká na chladenie motorov). Mala asi 15 a tvrdím jej, že tie lode vlastne tou vodou solia more a každá loď má zo zákona určené koľko soli musí vypustiť, aby bolo to more slané.


EVA
Brácho mi povedal, že ma doma zabudli kolotočári, že sa na nikoho z rodiny nepodobám, či mi to nie je divné. Doteraz sa bojím ísť do cirkusu..... a ešte ma presvedčil, že keď si dám prst do pupku, odtrhne mi ruky a nohy - starší brat na nezaplatenie.


MAJKA
Mne mama tvrdila, že keď varí vtáčie mlieko, najprv musí podojiť vrabce. A ja som si ju prestavovala, ako behá po strechách s hrncom a tie vrabce chytá a dojí.




MIŠKA
Moja sestra raz zjedla hrušku, kde bol červík. Otec jej povedal, že ten červík jej teraz prevŕta brucho. Chuderka preplakala celu rozprávkovú nedeľu.


DANIELA
Ako malí sme s bratom a sestrou verili, že na povale žije krvavá noha, ktorá si pre nás príde, keď nebudeme poslúchať... Tak sa raz aj stalo, mama to už nevydržala, obliekla si červenú silonku a dala si tu námahu vystrčiť nohu z mini okienka na povale... Všetci sme sa báli, ale moja sestra, ktorá  bola najstaršia, nezabudla poznamenať: "mami, ta krvavá noha bola taká tučná ako tvoja"


TOMÁŠ
Môj starý otec, miloval som jeho historky, ma vždy strašil blbosťami a ja som im hrozne veril. Posielam zopár z nich:

Večeral som zemiakové pyré, najobľúbenejšie jedlo a dedo mi vraví: „Tomáš, nejedz tie zemiaky, lebo budeš do rána hluchý... už som ich v ten večer nejedol ale hlavne ráno som budil mamu zo slovami "Mama povedz niečo!"
Alebo príhoda ako som padol z bicykla a "hrozne" som večer kríval a dedo mi vraví: „Tomáš, zajtra budú krivých páliť!“ V tú noc som spal asi hodinu, mama sa tešila.


PEŤA
Môj muž, keď mal 5 rokov, tak mu mama povedala, že sa nesmie chytať sklenených vecí v obývačke, špeciálne jednej vázy. Keď s ňou pohne, vybuchne celý panelák. On potom vonku rozprával chalanom ešte zopár rokov (asi 5), že majú doma vázu, ktorou keď pohne všetko vybuchne.


ANONYM
Keď som bol malý, bol som u doktorky. Keď mi povedala, že mám zapálené hrdlo, myslel som si, že mám v krku plamienok.


Odporúčame