Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

SMSky majú 25 rokov. Toto sú vaše najväčšie trapasy!

  • Redakcia

Slzy od smiechu pri niektorých...

SMSky tento týždeň oslávili 25 rokov. Píše o tom MOBIL.SK. Prvá SMS-ka bola poslaná 3. decembra 1992. Poslal ju britský inžinier, Neil Papworth, šéfovi British telecom Vodafone menom Richard Jarvis, ktorý bol práve na vianočnom večierku svojej spoločnosti.

Dnes sú SMS-ky pomaly vytláčané chatovacími službami. Ale napriek tomu, že v minulosti im predpovedali skorý pád, sú tu s nami stále aj po 25 rokoch. A stále nás bavia.

Sajfa sa vás včera na svojom Facebooku pýtal, aké trapasy ste zažili práve s SMSkami. Poslali ste neskutočné veci. Pri niektorých sa tlačia aj slzy do očí.


Nikuš
Ja som chcela napísať priateľovi, že od augusta sa môžeme snažiť o bábätko. Poslala som to svokrovi. Odpísal mi, že bude rád ale nechá to radšej na syna.

Pavol
Priateľke som chcel napísať "kúp kura, nejakú ryžu" a poslal som "kúp ku*va nejakú ryžu". Ryžu doniesla, ale vyčistila mi žalúdok, že takto sa s ňou baviť teda nebudem. T9 troublemaker.

Katka
Mne napísala sestra, keď porodila syna, že mám krsniatko. Hneď som vzala telefón a zavolala švagrovi Ľubošovi, ale vytočila som číslo pod ním. Nepustila som ho k slovu a hneď som na neho spustila "aký je veľký, no hovor, ani si sa nepochválil". V tom na druhej strane zaznelo: "ešte mi žiadna žena nezatelefonovala a nepoložila mi túto otázku" Bol to riaditeľ firmy, kde som pracovala, tiež sa volal Ľuboš

Karol
Ja som miesto manželke poslal sms svojej mame, ktorá bola o mojich sex túžbach. Dostal som odpoveď, že sa mám dať liečiť.

Juraj
Moja kolegyňa napísala svojmu drahému, že je ešte v práci SMS v tvare: „Som v kobote.“ Jeho odpoveď: „Prosím Ťa, v ktorom písmene si sa sekla?“

Monika
Môjmu ocinovi raz došla sms "ďakujem za pekný večer, mohli by sme si to zopakovať. Karol" ....a ocino mu odpísal "pre slečnu to až taký pekný večer asi nebol, keď ti dala zlé číslo" ....smiali sme sa celá rodina, trapas nie síce nás, ale aj tak pobavilo.

Vlado

Ja som mal jednej kamoške opravovať auto a keď mi napísala správu, že kedy jej to spravím, odpísal som jej, spravím ti to spredu namiesto stredu...ona sa potešila no manželka nie.

Miška
Po prvom rande s mojim teraz už manželom, som dostala od neho sms, kde bolo napísané: Rande bolo super, síce k ničomu nedošlom ale rad sa s ňou ešte stretnem.

Písal to kamarátke, ktorá sa zhodou okolností volala rovnako ako ja, lenže to neposlal jej, ale mne. Keď som sa ho na to neskôr spýtala, červený bol ako paprika

Viac si môžeš prečítať TU:

Odporúčame