Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

SPACE MUSIC SUMMER ORAVA

  • Redakcia

Zapoj sa do súťaže, nájdi logo Fun rádia v súťažnom videu a hraj o 2 lístky na Space Music Summer Orava!

VYHRAJ LÍSTKY NA SPACE MUSIC SUMMER ORAVA

Zapoj sa do súťaže, nájdi logo Fun rádia v súťažnom videu a hraj o 2 lístky na Space Music Summer Orava!


CENA:

pre 5 poslucháčov po dva lístky na Space Music Summer na Orave 23. – 24. augusta 2013, Námestovo, Ranč u Edyho

VÝHECOVIA:

  • Danka Fejová- Na hradách
  • Miriam Kubačková- Veličná
  • Peter Balák- Nižná
  • Gabriel Nagy- Dolné Saliby
  • Hana Szaboová- Nitra
Správna odpoveď: 1:36 – 1:39
  

INFORMÁCIE O SÚŤAŽI:

1.) Súťaž prebieha v termíne od 15.8.2013 do 21.8.2013.
2.) Do súťaže sa môžeš zapojiť tak, že si pozrieš súťažný videoklip, nájdeš v ňom logo Fun rádia a zapíšeš si presný čas, kedy sa logo v klipe objaví.
3.) Svoje odpovede vpisuj cez formulár na tejto stránke, a to najneskôr do stredy, 21.8.2013.
4.) Výhercov budeme spomedzi úspešných riešiteľov úlohy žrebovať vo štvrtok, 22.8.2013.
5.) Výhercovia budú telefonicky kontaktovaní a zverejnení na webe.
6.) Na súťaž sa viažu
Všeobecné podmienky súťaží vo Fun rádiu.

Súťažné video:

Tradičný festival oslavuje okrúhle jubileum

SPACE MUSIC SUMMER - s týmto novým názvom vstupujú tradičné hudobné festivaly do svojej jubilejnej 10. sezóny. Vďaka novému generálnemu partnerovi Slovenskej sporiteľni a jej SPACE účtom pre mladých tak získavajú obľúbené festivaly nielen nový názov, ale aj nový entuziazmus a energiu, ktoré k mladým ľudom a hudobným fanúšikom neodmysliteľne patria. Okrem farebného prerodu z oranžovej do modrej v logu festivalu zaregistrujú návštevníci v tomto roku aj zmeny v hudobnej dramaturgii, ktorá sa vďaka výraznému prílevu novej krvi ešte viac priblíži mladej generácii.

Hudobné festivaly SPACE MUSIC SUMMER sa tradične uskutočnia v obľúbených rekreačných oblastiach na Zemplínskej Šírave, Ružinej, Duchonke a Orave. Malou zmenou oproti minulým ročníkom je prechod v poradí prvého festivalu z rekreačnej oblasti Domaša na breh „východoslovenského mora" - ako sa zvykne označovať vodná nádrž Zemplínska Šírava. Novým domovom pre festival sa stalo strategické miesto na malebnej pláži pri rodiacom sa Thermal parku v obci Kaluža, kde je už teraz v prevádzke niekoľko bazénov a kompletná infraštruktúra pre návštevníkov, vrátane dostatku ubytovacích kapacít či spoľahlivého dopravného spojenia. Vítaným bonusom je však možnosť kúpania, či už priamo v Zemplínskej Šírave alebo v niektorom z nerezových bazénov na pláži v bezprostrednom susedstve festivalového areálu.

Pod „zástavou" SPACE MUSIC SUMMER vystúpia festivalové stálice Horkýže Slíže, IMT Smile, Polemic, Slobodná Európa, A.M.O. a Konflikt, hviezdy hip-hopu na čele s Majkom Spiritom a Egom, ktorým budú sekundovať draví frontmani novej nastupujúcej generácie zastúpení Kalim, Suverenom a Bacilom s Rakbym. O prísun novej rockovej krvi sa postarajú Paranoid, Bijouterrrier, Rock Reunion, Fictive Mary, Borra, Good Fancy, Reverz Park či Fuera Fondo Úvod každého festivalového dňa bude už tradične patriť talentovaným skupinám z domáceho regiónu, ktoré takto dostanú šancu a príležitosť na prezentáciu pred početným festivalovým publikom.

Termíny letných festivalov:

SPACE MUSIC SUMMER ŠÍRAVA 12.-13.7.2013
SPACE MUSIC SUMMER DUCHONKA 26.-27.7.2013
SPACE MUSIC SUMMER RUŽINÁ 9.-10.8.2013
SPACE MUSIC SUMMER ORAVA 23.-24.8.2013

Predpredaj vstupeniek v sieti Ticketportal.